facebook

Вогняний молодик 24 листопада 2022: що категорично не можна робити

Коли буде молодик в листопаді 2022 року і від чого краще утриматися в цей день – дізнайтеся в матеріалі УНІАН.

Пише - джерело.


Новий місяць зійде на небі 24 листопада о 00:57 за Києвом і виявиться в знаку Стрільця. Це означає, що людям буде простіше приймати рішення і розвивати цілеспрямованість, але є умова – потрібно очистити своє життя від усього зайвого. УНІАН з’ясував, що принесе молодик у листопаді 2022 кожному з нас.

Раніше ми складали детальний місячний календар на листопад 2022, щоб ви могли планувати свої справи відповідно до фаз місяця.

Молодик у Стрільці 2022 – особливості
Експерти з езотерики вважають, що невидимий місяць, вступаючи у фазу оновлення, приносить і людству абсолютно нову енергію. Саме в такі періоди будь-які зміни сприятливі, головне, щоб вони були від чистого серця і з хорошими намірами.

Стрілець – вогненний знак, люди, народжені під ним, відрізняються хоробрістю, прямолінійністю, цілеспрямованістю і оптимізмом. Молодик у Стрільці допоможе людям набратися сміливості, щоб реалізувати свої найнеймовірніші ідеї. Крім того, це перший молодик після коридору затемнень, так що, зараз – найсприятливіший час для будь-яких починань.

Читайте також:  Психологічний тест на визначення сили розуму

Що не можна робити в молодик 24 листопада 2022
Астрологи вважають, що навіть сильний знак Стрільця може вплинути негативно, якщо ви будете йти наперекір заповітам Всесвіту. У цю дату утримайтеся від того, щоб:

позичати гроші або брати їх у борг;
сваритися і ображатися;
проводити хірургічні операції;
вживати алкоголь і переїдати;
робити манікюр або нову стрижку.
У період нового місяця також не можна приймати доленосних рішень – можна тільки планувати нагальні справи. Будь-який проект, який ви почнете на таку фазу місяця, не буде вдалим – краще почекати пару днів.

Що можна робити в молодик 24 листопада 2022
Активний і енергійний Стрілець обов’язково допоможе вам досягти успіху і втілити в життя навіть найсміливіші ідеї. Допоможіть йому це зробити – виконайте на молодика кілька дій:

прийміть розслаблюючу ванну;
помедитуйте і почитайте книгу;
постарайтеся ні з ким не сваритися;
проведіть час з рідними і близькими;
попрощайтеся з людьми, які заважають вам жити.
Ви також можете сісти, взяти аркуш паперу і, зосередившись, написати всі свої цілі та бажання на майбутній місяць. Потім складіть листок кілька разів і сховайте в затишне місце. Будьте впевнені – при належному рівні зусиль загадане неодмінно збудеться.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: