facebook

Влуплять грози та дика спека: синоптики попередили про каверзи погоди

26 вересня у північних, центральних, південних (крім Одеської), Харківській, Волинській, Рівненській, Хмельницькій та Тернопільській областях надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Пише - джерело.

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 26 вересня. На більшості річок держави, внаслідок дефіциту опадів, триває режим низької осінньої межені із малозмінними рівнями води.

Сьогодні, 26 вересня, мінлива хмарність. У Вінницькій, Житомирській та Київській, вночі і в західних областях місцями невеликі короткочасні дощі, окремі грози. На решті території без опадів. Вітер переважатиме південного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Темпертура повітря в нічний час доби склала показник з +12 – +17 градусів. У західних, східних, а також Сумській та Полтавській областях прохолодніше – +7 – +12. Вдень варто очікувати +21 – +26, а на півдні країни навіть до +29 – майже літо. І тільки Карпати традиційно окутані прохолодою: нічною в +5 – +10 градусів, та денною в +16 – +21.

Читайте також:  До України йде похолодання: коли повернуться морози

У Києві сьогодні, 26 вересня, мінлива хмарність. Опадів в столиці не прогнозується, а от по області місцями можливий короткочасний дощ. Вітер південного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби по області +12 – +17, а вдень варто очікувати на +21 – +26. У Києві вночі прогнозується близько +14 – +16, а вдень стовпчики термометрів покажуть +23 -+ +25.

Сообщение Влуплять грози та дика спека: синоптики попередили про каверзи погоди появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: