facebook

Вітвіцька показала як ховає синці після ДТП

Зірка розповіла, що такого ефекту їй допомогли досягти колеги

Пише - джерело.

Ведуча новин ТСН на “1+1” Соломія Вітвіцька, яка напередодні шокувала мережу знімком, де на її обличчі величезні синці після ДТП, повернулася у студію. Журналістка показала, як ховає від телеглядачів наслідки аварії.

Відповідні світлини Вітвіцька виклала на своїй сторінці у Facebook.

Зірка запостила селфі, на якому вона без макіяжу. А також ті, де величезні синці на лобі та під очима приховав професійний мейк-ап.

“Після ДТП мені зробили кілька разів КТ, сканування та МРТ. У мене немає жодних внутрішніх пошкоджень. Але оскільки вдарилася чолом і гематома на лобі таки значна, тож, лікарі попередили, що з часом вона опуститься і довкола очей будуть синці. Тому все очікувано і швидко мине,” – написала Вітвіцька.

Читайте також:  Відомий український актор влаштував скандал посеред вулиці й накинувся на водія (відео 18+)

Ведуча також написала про самопочуття. За її словами, після санаторію здоров’я стало ще кращим, аніж до аварії.

“У подруги, що була за кермом не так все райдужно. Підозра перелому ноги таки залишається. Чекаємо, щоб трохи зійшов сильний набряк і можна було ретельніше дообстежити. віримо в краще”, – додала ведуча.

Що відомо про цю аварію:

Новини.LIVE 15 липня першими дізналися і повідомили про ДТП на вулиці Набережно-Рибальській. У цій аварії автомобіль Chevrolet, всередині якого знаходилася ведуча новин ТСН на “1+1” Соломія Вітвіцька, залетів під самоскид. У результаті – постраждала ведуча, яка знаходилася на задньому сидінні та її подруга, яка перебувала за кермом.
Пізніше Вітвіцька почала скаржитися на не добре самопочуття і поїхала проходити реабілітацію у Карпатах. Потому – вона шокувала глядачів знімками обличчя в численними синцями під очима.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: