facebook

Віра Брежнєва вперше прокоментувала розлучення з Костянтином Меладзе

Пара одружилася 2015 року, а вже 2022 року активно почали говорити про їхній розрив.

Пише - джерело.

Ексспівачка Віра Брежнєва, яка зараз виступає під псевдонімом VERA, вперше прокоментувала чутки про розлучення з композитором Костянтином Меладзе.

До слова, чутки про розрив пари ширилися ще від 2022 року, однак лише декілька днів тому виконавиця офіційно підтвердила, що не перебуває в стосунках із Меладзе. Жодних коментарів на цю тему Брежнєва не давала. Однак в рубриці ЖВЛ у “Сніданку з 1+1” виконавиця прокоментувала розлучення.

До слова, співачка попросила поважати їхнє рішення. Брежнєва зазначила, що вони з Меладзе бажали б залишити за ними право на приватність.

Читайте також:  НІНА МАТВІЄНКО ПРИГОЛОМШИЛА ЗАЯВОЮ, ЩО РОЗІЙШЛАСЯ З ЧОЛОВІКОМ: "ПОПРОСИЛА ПОКИНУТИ МЕНЕ"

“У Мережі шириться багато спекулятивних тем, чому ми з Костянтином розлучилися, але ми хотіли б залишити за собою право це не коментувати. Із вдячністю та повагою одне до одного просимо всіх поважати наше рішення”, – зазначила співачка.

Нагадаємо, Віра Брежнєва та Костянтин Меладзе жили в шлюбі від жовтня 2015 року. Влітку 2022 року почали ширитися чутки, що знамените подружжя розлучилося. Подейкували, що причиною цього стали різні погляди на війну в Україні. Якщо ж Брежнєва засудила російське вторгнення та зайнялася волонтерством, то Меладзе обрав мовчання.

Лише 6 жовтня цього року виконавиця офіційно підтвердила, що розлучилася. Відвертим артистка поділилася в мініальбомі “Дякую”, де розповіла про пережиті трансформації.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: