facebook

Він вигнав вагітну дочку з дому і заборонив рідним з нею спілкуватись. Через 3 роки сталось ТАКЕ…

У свої 24 Катя була вже самостійною людиною. Працювала за спеціальністю, знімала квартиру. Від батьків не залежала, але й допомогу від своїх забезпечених батьків завжди приймала.

Пише - джерело.

Кілька днів ранкової слабкості, тижнева затримка й ось уже тест з двома смужками в неї в руках. Катя дуже хотіла цю дитину. Вона чудово розуміла, що крім чоловіка, від якого завагітніла, народити більше ні від кого не захоче. Вона дуже любила його.

Проблема була в одному – її коханий був одружений. Його ситуація не дозволяла піти з сім’ї, але він завжди з усією серйозністю говорив, що якщо Катя раптом захоче народити дитину, він прийме її та буде виховувати. Як вона і сподівалася, її коханий зрадів новині про вагітність, сказав, що їхня дитина не буде ні в чому мати потребу.

Але ось батьки … Мама і тато дотримувались дуже консервативних поглядів. Крім Каті у них була ще одна дочка Марина (вони з Катериною були двійнятами) і син Назар. Сестра ніколи дітей не любила, але Катю підтримала. Назарові було байдуже, він облаштовував своє життя і готовий був підтримати будь-яке рішення Каті.

Коли про вагітність дізнався батько (мамі сказали трохи раніше), він був розлючений. Щоб його дочка народила без чоловіка?! Так не може бути такої ганьби! Катя наполягала на своєму – я народжу цю дитину і все! Тоді батько сказав що знати її більше не бажає і ненароджену дитину теж, що немає у нього більше дочки. Мама намагалася якось заспокоїти Аркадія, але безрезультатно. Він заборонив всім згадувати ім’я Катерини в його присутності.

Читайте також:  40-річна Періс Гілтон вагітна первістком – ЗМІ

У Каті народилася дочка Діана. Дівчинка росла активною і красивою. Маленька, смаглява, чорноока намистинка. Її обожнювали всі рідні (крім дідуся, який ніколи внучку не бачив, і продовжував заперечувати її існування).

Коли Діані було три роки, брат Назар вирішив одружитися. Планувалось скромне весілля. Катя вирішила не йти, щоб не псувати братові свято, вона чудово розуміла, що батько буде розлючений її присутністю. Але Назар, всупереч волі батька, особисто привіз до себе на весілля сестру.

У ресторані було людно і шумно, бігали діти. Серед всіх виділялася маленька смаглява чорноока дівчинка. Як би Аркадій не намагався не звертати уваги на Діану, але не зміг … Дітей він любив до безтями. А це була перша і наразі єдина внучка. Катя весь час оберталася з-за столу, щоб не випустити з уваги дочку.

В черговий раз, обернувшись, вона не повірила своїм очам: Діана сиділа на руках у рідного дідуся і щось радісно щебетала! Аркадій все весілля не випускав з рук внучку. Він був нею просто зачарований! Навколо активно перешіптувалися гості. Всі були в курсі ситуації, що склалася, і явно були в подиві, так само як і сама Катерина.

Не витримало серце діда побачивши рідну внучку. Зрозумів, що даремно так гарячкував. Адже ось воно – щастя! Сидить на ручках і щось розповідає. Після весілля батько підійшов до дочки та попросив її залишитися сьогодні у них разом з Діаною.

Так впала неприступна стіна під назвою гордість і сором.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: