facebook

“Він мене змусив”: жінка, що намагалася пограбувати банк у Києві, зізналася, чому пішла на такий вчинок. Відео

На кадрах затримана виглядає дуже стурбованою та наляканою

Пише - джерело.

У мережу потрапив відеоролик із затриманою жінкою, яка у вівторок, 20 липня, намагалася пограбувати банк у Оболонському районі Києва. Вона пояснила, що піти на такий вчинок їй нібито наказав “він” – “потойбічний голос, який постійно з нею говорить”.

Відеозапис опублікував Telegram-канал “Политика Страны”.

Так, затримана представилась, проте, як з’ясувалося, назване нею ім’я не відповідає імені у документах. Вона розповіла, що їй 30 років і родом вона з Вишгорода, що на Київщині.

Жінка зізналася, що проживає сама, а на питання, чи усвідомлює вона, що накоїла, сказала, що до цього її підштовхнув “він” – “потойбічний голос, який постійно говорить лише з нею”. На кадрах вона виглядає дуже стурбованою та наляканою.

Читайте також:  Проєкт "Ґодзілла", гуманоїди та 5G з колайдером: антивакцинаторка в Києві шокувала абсурдними фейками (відео)

“Я не хотіла, він мене змусив. Він сказав, що може взяти на себе усю відповідальність. Він не називає свого імені. Він завжди зі мною розмовляє. Я не знаю, хто це. Він ні з ким не розмовляє, окрім мене”, — каже затримана.

Власні джерела видання “Страна” у МВС зазначають, що, ймовірно, у жінки “не все гаразд із психікою”, наразі її допитують та перевіряють.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: