facebook

Віктора Балогу випускають із СІЗО під заставу 1,3 млн грн, – журналіст

Суд змінив запобіжний захід Віктору Балозі, якого підозрюють у причетності до смерті 29-річного лікаря

Пише - джерело.

Про це повідомив у своєму телеграм-каналі журналіст, депутат Ужгородської міської ради Віталій Глагола, передає “Еспресо.Захід“.

“Суд змінив своє рішення із тримання під вартою без права внесенння застави на тримання під вартою із внесенням застави в розмірі 1 342 000 гривень. На суді адвокат підозрюваного зазначив, що з урахуванням матеріалів кримінального провадження та доказів, здобутих слідством, наявні підстави для пом’якшення запобіжного заходу, обраного відносно підозрюваного”, – зазначив Глагола.

За його словами, адвокат заявив, що у загиблого лікаря не виявлено жодних ушкоджень крім тих, які виникли внаслідок падіння з висоти власного зросту.

“Матір та дружина загиблого, заявили про відсутність майнових та немайнових претензій до підозрюваного. А ще адвокат на суді заявив, що Балога-молодший має бажання укласти договір утримання сина вбитого лікаря до досягнення ним повноліття. Однак вчинення вказаної нотаріальної дії ускладнене через перебування підзахисного в слідчому ізоляторі. І ніби саме тому Балозі-молодшому потрібно змінити запобіжний захід. Присутня на розгляді клопотання потерпіла, дружина загиблого, підтвердила відсутність претензій до підозрюваного та заявила про бажання припинити відносно нього кримінальне переслідування, просила змінити запобіжний захід на такий, що не пов’язаний з позбавленням волі оскільки це дасть можливість укласти угоду з обвинуваченим на утримання її сина до досягнення повноліття”, – підсумував журналіст.

Читайте також:  На прикарпатців очікує здорожчання хліба

Що відомо у справі
10 серпня на вулиці Баб’яка в Ужгороді між чоловіком, який керував автомобілем “Skoda”, та водієм “Volkswagen Touareg”, стався конфлікт на дорозі, внаслідок якого одного з учасників інциденту — 29-річного лікаря Мукачівської лікарні Івана Турока — госпіталізували.

Вранці 17 серпня Іван Турок помер в обласному клінічному центрі нейрохірургії. Ввечері того дня підозрюваного у причетності до смерті лікаря затримали. Ним виявився племінник Віктора Балоги, син ексдепутата Павла Балоги – 23-річний Віктор Балога.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: