facebook

Військовий експерт розповів, які “подарунки” готує армія РФ до Дня незалежності України

Зенітні керовані ракети для С-300 звозять з усієї Росії в Україну.

Пише - джерело.


Загрози для України на 24 серпня продовжують зростати. Російські окупанти масово знімають зі зберігання ракети для С-300, використовувані зараз в основному по поверхні.

Про це попереджає військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко на своїй сторінці в Telegram.

“Так, з арсеналу комплексного зберігання ракет, боєприпасів і вибухових матеріалів в Котово було вилучено понад 120 контейнерів з ракетами до ЗРК С-300 і 10 контейнерів з ракетами для ОТРК “Іскандер”. Зараз ЗКР для С-300 звозять з усієї Росії в Україну, для використання замість ракет тактичного і оперативно тактичного рівня”, – зазначив Коваленко.

Читайте також:  Чи законно вручати повістки у магазинах, ТЦ та на блокпостах: військком відповів на запитання

Але, за його словами, той факт, що нестача ракет до ТРК “Точка-У” і ОТРК “Іскандер” змусила росіян так вивертатися, – радує.

“Але те, що ЗКР для С-300 в запасах може становити до тисячі – не радує”, – говорить він.

Раніше військовий експерт Олег Жданов припустив, який “сюрприз” готує Путін на День незалежності України. Він попереджає про високу загрозу нанесення групового ракетного удару.

Раніше в РНБО попередили, що Росія готує провокації до Дня незалежності і проти Зеленського.

Своєю чергою президент України Володимир Зеленський заявляв, що попри війну, Україна відзначатиме всі важливі історичні дати, в тому числі День Незалежності.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: