facebook

Військовий експерт розповів, скільки платитимуть російським воякам за вбивства в Україні

Військовий експерт Олег Жданов переконаний, що у російській армії будуть масово виникати конфлікти серед військових через малу зарплату.

Пише - джерело.


Сьогодні найманці у РФ отримують близько 360 тисяч рублів, що значно відрізняється від коштів, які отримуватимуть мобілізовані росіяни.

Про це Жданов розповів на своєму YouTube-каналі.

“Я думаю, що з цього приводу (оплата військової служби у РФ – ред.) будуть величезні конфлікти серед військовослужбовців. Сьогодні навіть виходячи з відео, які оприлюднюють, утримання мобілізованих ляже на плечі місцевих бюджетів. А там ціна буде відрізнятися капітально”, – каже Жданов.

Читайте також:  Росія готує атаку під “чужим прапором” – ISW

За словами експерта, сьогодні найманці отримують близько 360 тисяч рублів. Йдеться, зокрема, про бійців приватних військових компаній. Додатково виплачують преміальні за кожен бій.

“Я думаю, що ПВК не змішують з регулярними частинами через різницю у ставленні до війни. ПВК виконують свою роботу, а контрактники переважно воюють примусово. Ідеологічно налаштованих військових там дуже мало. На цьому підґрунті буде величезна кількість конфліктів. При цьому конфлікти будуть з командним складом. Мовляв, чому хтось отримує стільки-то, а я стільки-то, буду я воювати за ці гроші чи не буду. Все “хороше” в сенсі конфліктних ситуацій у збройних силах РФ ще попереду. Все лише починається”, – розповів Жданов.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: