facebook

Військовослужбовець з Франківщини нагороджений відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «Захиснику України»

Назарій-Микола Захарко родом із міста Долина Івано-Франківської області.
З початку минулого року він мужньо боронить українську землю та дає гідну відсіч російським загарбникам у складі 22-ї окремої механізованої бригади.

Захисник здійснював обладнання позицій свого підрозділу та разом з побратимами приймав участь у штурмових діях позицій ворога на Донецькому напрямку, повідомляють у пресслужбі Івано-Франківського центру комплектування та соціальної підтримки.

Пише - джерело.

Під час виконання бойового завдання, військовослужбовець наступив на протипіхотну міну та втратив кінцівку. Проте, це не зломило сталевий дух захисника. Після періоду лікування та протезування, молодший сержант Захарко продовжив службу у своєму підрозділі, та тепер передає свій бойовий досвід і знання іншим військовослужбовцям.

«Для своїх бойових товаришів, Назарій-Микола Захарко є прикладом справжньої незламності», – зазначають у дописі.

За мужність і героїзм, проявлені під час виконання військового обов’язку в умовах, пов’язаних з ризиком для життя, Головнокомандувач Збройних Сил України особисто вручив молодшому сержантові Захарку відзнаку Міністерства оборони України медаль «Захиснику України».

Читайте також:  "Моя дочка поїхала на екскурсію в Івано-Франківськ і ось що там трапилось..."-хочу, щоб знали всі

The post Військовослужбовець з Франківщини нагороджений відзнакою Міністерства оборони України – медаллю «Захиснику України» appeared first on Місто.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: