facebook

Війська РФ захопили в заручники персонал та пацієнтів маріупольської лікарні

На “гарячу лінію” Медійної ініціативи за права людини “прорвалися” мешканці Маріуполя, які повідомили, що з учорашнього ранку (з 14 березня) Обласна лікарня інтенсивного лікування у м. Маріуполь (по вул. Троїцькій, 46) захоплена російськими військами.

Пише - джерело.

У заручниках утримується персонал та пацієнти лікарні. За повідомленням свідка, туди ж росіяни “зганяють” інших цивільних мешканців. При цьому обстрілюють позиції української армії з вікон лікарні, намагаючись викликати вогонь у відповідь”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомив очевидець, з приміщення лікарні російські військові нікого не випускають, погрожуючи розстрілом. А ті пацієнти, які ризикнули вирватися з полону, повернулися з кульовими пораненнями.

Читайте також:  В Україні за добу підтвердили понад 16 тисяч нових випадків СOVID-19

” Медійна ініціатива за права людини закликає міжнародну спільноту вжити всіх можливих заходів, щоб припинити воєнний злочин Російської Федерації, який відбувається просто в ці хвилини, та звільнити лікарів, пацієнтів, мирних мешканців, який російська армія тримає в заручниках і використовує як живий щит”, – додали в Медійній ініціативі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: