facebook

Війна з Росією може закінчитися до літа: названо ключові чинники

Війна з Росією може закінчитися до літа: названо ключові чинники

Пише - джерело.

Війна України з Росією, чиї війська готують черговий наступ, може завершитись до літа 2023 року, на що впливають кілька факторів.

Про це в ефірі Апостроф ТБ сказав політтехнолог та публіцист Михайло Шейтельман.

“Ймовірність того, що війна закінчиться до літа, велика. Бо війна – це не тільки логістичне та військова подія, але і політична, і економічна. І ось багато чинників почали різко спрацьовувати”, – заявив експерт.

Штейтельман звернув увагу на прискорення міжнародної підтримки.

“Від танків до літаків пройде місяць. А якщо до літаків місяць, то за два тижні давайте нам “Томагавки”, будемо по Владивостоку та інших містах бити. І ми до цього прийдемо. Якщо наша війна триватиме настільки, що ми вийдемо хоча б на 40 км до своїх кордонів, а росіяни вже зі своєї території стрілятимуть артилерією, тоді Захід скаже: “Давайте, стріляйте туди”. Це зараз вони кажуть, що не можна, а коли це стане життєво важливим для самої війни, вони проти не будуть”, – вважає політтехнолог.

Читайте також:  ЗСУ завдадуть по РФ потужних ударів, у тому числі по Москві

Він також наголосив, що в Росії йде деградація політична, коли Путін вже явно втрачає вплив. Також триває економічна деградація, коли Росія в січні заробила 19 млрд доларів, а витратила 44 млрд. доларів.

“А це тільки за місяць, і ось це десь має прорватися. Ось я сумніваюся, що наша війна закінчуватиметься, як Друга світова, там йшли до останньої точки. А ось у Першій світовій ніхто не доходив до Рейхстагу, а війна закінчилася, Німеччина відступила і віддала всі окуповані території. Тобто нам потрібен прорив у російській політиці, чи економіці, чи на фронті, від якого все це почне сипатися. Ось ця вся структура вже розсипчаста, а не така, якою була рік тому”, – заявив Штейтельман.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: