facebook

Війна в Україні може закінчитися вбивством Путіна – колишній керівник британської розвідки

Стіл зазначив, що мирна угода з Путіним стане “однією з великих проблем, з якими Захід зіштовхнеться у майбутньому”.

Пише - джерело.

Колишній керівник британської розвідки Крістофер Стіл, який керував відділом Росії в МІ-6 в Лондоні, вважає, що війна в Україні може закінчитися вбивством Володимира Путіна або його відстороненням від влади.

Про це ексрозвідник сказав в інтерв’ю Sky News.

Так, за словами Стіла, з очільником Кремля не можна домовлятися, оскільки мирні договори можуть стати “однією з великих проблем, з якими Захід зіштовхнеться у майбутньому”.

“Я не бачу, як ми можемо довіряти Путіну в будь-якому вигляді мирної угоди, яка складається зараз, і я не бачу, як ми можемо мати з ним справу з точки зору нормального розвитку бізнесу. Зрештою, президент Америки назвав його військовим злочинцем”, – заявив колишній керівник МІ-6.

На запитання, як може закінчитися війна в Україні, якщо мирні переговори будуть зірвані Путіним, Стіл відповів: “Я думаю, що все закінчиться якоюсь угодою, але я думаю, що до цієї угоди ще далеко, і я думаю, що в ній, швидше за все, не буде Володимира Путіна. Я думаю, що він цілком може бути відсторонений від вищого керівництва, або навіть, можливо, вбитий своїми людьми”.

Читайте також:  В Ужгороді хвору жінку, якій стало зле в автобусі, винесли й залишили на тротуарі

Водночас колишня директорка Ради національної безпеки США Фіона Хілл заявляла, що Путін зараз боїться за своє життя і є “параноїком” щодо замаху.

The New York Times з посиланням на американських чиновників та розвідку писало, що між російським президентом Володимиром Путіним і його міністерством оборони, яке очолює Сергій Шойгу, зростає “постійна напруженість” через провал наступу в Україні. Раніше в Пентагоні сумнівалися, чи призначив Путін відповідального за “спецоперацію” в Україні, оскільки війська РФ поводяться на багатьох напрямках дуже хаотично.

Варто зазначити, військовий експерт Олег Жданов повідомляв, що у близькому оточенні російського президента Володимира Путіна, крім речника Дмитра Пєскова, нікого не залишилось. А сам очільник Кремля шукає зрадника, який злив план війни.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 37-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: