facebook

Війна в Україні 2022: таролог розповіла, що чекає на наші міста у жовтні (відео)

Відома таролог й астролог Рубіна Цибульська дала прогноз щодо воєнної ситуації на найближчі два тижні для низки українських міст.

Пише - джерело.


У своєму YouTube-каналі вона розповіла, що чекає у цей період на Київ і Київську область.

Що чекає на Київ і область в жовтні 2022 – прогноз таролога
“Місто стоїть на сторожі, столиця дуже добре укріплена, вона готова до ворожого удару. Але загроза є, і в планах ворога – завдати удару. Але всередині міста працюють люди ворога спільно”, – говорить астроексперт.

Вона не відкидає, що ворог замишляє вбивство якогось чиновника – “це наказ диявола”.

Також таролог зробила прогноз для Київської області. За її словами, там теж загроза удару зберігається. “Але область дуже добре укріплена”, – зазначила вона.

“На найближчі два тижні жодної загрози для області та міста не передбачається”, – підсумувала Рубіна.

Прогноз астролога на жовтень 2022 для Житомира
Цибульська каже, що в Житомирі ворог планує в жовтні руйнування, пов’язані з рухом, з дорогою. У населення в зв’язку з цим можуть виникнути нові обмеження, нові правила. Можливо, вони пов’язані з транспортом.

“Є загроза теракту, чекають на команду, щоб здійснити цей вибух”, – стверджує астролог.

У Житомирській області можливий удар. Там є багато людей, які “зливають” інформацію, працюючи з ворожими силами. Багато чого, що буде летіти, буде відбиватися.

Читайте також:  Вручення повістки на вулиці та примусове доставлення до ТЦК – адвокат пояснив, як діяти

Що чекає на Кривий Ріг і Дніпро в жовтні 2022 – відповідь астролога
Астролог заявляє, що у РФ не пропало бажання завдавати ударів по життєво важливих об’єктах Кривого Рогу. За її словами, загроза для жителів міста зберігається з повітря.

Вона прогнозує, що Росія також буде атакувати Дніпро, спробує посіяти хаос серед населення міста. Цибульська зазначила, що існує ймовірність теракту із загрозою для дітей.

Ситуація в Одесі у жовтні 2022 – що чекає на місто за розкладом таро
За прогнозом Рубіни, в місті ворог може завдати удару по торговому приміщенню – це може бути магазин або ринок. “Удари є, є вогонь… Але це все тимчасово”, – зазначила вона.

У цілому по області зберігається ймовірність завдання ворогом удару з води. Але ЗСУ дуже добре захищають цю територію.

Прогноз у цілому для України на жовтень 2022
“Обстановка буде вогняною, жорсткою, кривавою. ЗСУ будуть просуватися вглиб окупованих територій”, – заявляла Цибульська.

За її прогнозом, у жовтні очікується руйнування ворогом життєво важливих об’єктів в Україні. Ворог хоче залишити нашу країну від світла і тепла. Крім того, судячи з розкладу таро, Путін може застосувати проти українських територій нову небезпечну зброю.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: