facebook

Війна не закінчиться навесні: Єрмак зробив новий прогноз. Це зовсім не тішить

Кожен українець мріє, щоб війна закінчилася якнайшвидше. Але ситуація абсолютно не прогнозована та складна

Пише - джерело.


Повномашстабна війна між Росією та Україною розпочалася 24 лютого 2022 року. Судячи з прогнозів більшості військових експертів та аналітиків, раніше весни військові дії точно не закінчаться. А отже, як мінімум, війна триватиме рік, і 24 лютого 2023 року ми згадуватимемо весь пройдений шлях і сумуватимемо за загиблими героями.

Ніхто не очікував, що Росія зайде так далеко і що це виллється в таке тривале протистояння. Але у нас, українців, вибору не було, ми захищалися і продовжує захищати себе та свою землю. А вони продовжують нападати і терзати людей, терзати Україну.

Нещодавно керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зробив свій прогноз щодо закінчення війни. Докладніше про це інформує УНІАН.

Читайте також:  Звільнити Лівобережжя України від окупантів буде складніше: військовий експерт назвав нюанси

Повідомляється, що Єрмак прокоментував заяву заступника міністра оборони України Володимира Гаврилова на Міжнародному безпековому форумі у Галіфаксі, який висловив упевненість у тому, що війна закінчиться навесні 2023 року.

“Звучить, ніби ця фраза заступника міністра оборони України – це мрія. Звичайно, мільйони українців мріють, щоб ця війна завершилася якнайшвидше. Втім, я буду більш реалістичним”, – зазначив голова ВП.

 

Єрмак зазначив, що Україна вже досягла великих успіхів у кількох напрямках, проте робота триває, і війна все ще залишається війною у найгіршому своєму прояві.

“Я не готовий назвати точний день і час, коли ми переможемо. Але це точно відбудеться… Щодня щохвилини ми робимо все можливе, щоб наша спільна з партнерами перемога настала якнайшвидше”, – зазначив Єрмак.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: