facebook

ВІДВІДУВАЧІВ НЕ ПУСКАЮТЬ ДО МУЗЕЮ, ЯКЩО ВОНИ ПОВНІСТЮ НЕ ОГОЛЕНІ: ЩО ЦЕ ЗА ВИСТАВКА (ФОТО)

Виставка покликана “подарувати відвідувачам унікальний досвід”.

Пише - джерело.

Музей з рейтингом X у Франції не пускає гостей та туристів, які не готові роздягнутися догола перед входом.

Про це пише dailystar.co.uk.

У музеї сучасного мистецтва в Ліоні представлено деконструкцію знаменитої цитати Рене Декарта “Я мислю, отже, я існую” в новій збірці робіт.

За словами представника виставки, невід’ємною частиною цієї 90-хвилинної виставки є необхідність роздягнутися догола. Він хоче, щоб люди “задали запитання про тіло”.

Представник macLYON сказав: “Наша ідея полягає в тому, щоб поставити під сумнів проблему тіла в цьому просторі, щоб побачити, як тіла взаємодіють з іншими тілами”.

Його коментарі були підтримані головою філії Фредеріком Мартіном, який хотів, щоб “у центрі уваги” виставки був “соціальний прийом”.

Читайте також:  На Прикарпатті влаштують вечірку в стилі Льодовикового періоду

“Цікаво побачити виставку повністю оголеною. Це змушує нас зосередитися на власному сприйнятті самих себе за допомогою соціального прийому”, – зазначив він.

Виставка покликана зруйнувати уявлення про тіло, щоб “не викликати паніку у більш пристойному суспільстві”.

Захід триватиме до 9 липня, а потім у вересні 2023 року розпочнеться її другий акт, присвячений протистоянню тіла та навколишнього середовища.

Минулого року колега з французького музею провів виставку на аналогічну тему, а музей Майоля в Парижі провів серію заходів для нудистів, щоби побачити неймовірно реалістичні оголені скульптури.

Паризька асоціація натуристів вітала цю ідею, і, схоже, виставка покликана відобразити думки паризького співтовариства натуристів, що налічує 2,6 мільйона людей.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: