facebook

Відразу за трьома напрямками: експерт розповів про підготовку Путіним широкомасштабного наступу

Відразу за трьома напрямками: експерт розповів про підготовку Путіним широкомасштабного наступу

Пише - джерело.

Військовий фахівець сказав, куди можуть наступати окупанти у наступній хвилі.

Путін готує ще один масштабний наступ на територію України. Путінські окупанти збирають нові сили для того, щоб напасти на Україну одразу за декількома напрямками.

Цю інформацію оприлюднили на порталі новин “glavred”, посилаючись на думку одного з військових експертів.

Військовий фахівець Владислав Селезньов попередив, що Росія ретельно готується до нового наступу на Україну. На його думку, на таку подію натякає низка змін, у тому числі повернення Герасимова.

“Оскільки очевидно, що і Суровікін, і Герасимов, як і раніше, залишаються на тих посадах згідно зі штатним розкладом. Один – командувач військово-космічними силами, інший – начальник генерального штабу. Але повнота влади та повноваження зосереджені в руках генерала Герасимова. Очевидно, що це робиться напередодні будь-яких масштабних заходів, пов’язаних з участю російської армії в рамках СВО, – заявив військовий експерт.

Читайте також:  Путін до Ердогана: Зупинюся, коли Київ виконає вимоги РФ

Крім цього, він зазначив, що окупаційні війська ворога мають у своєму запасі ще щонайменше 150 тисяч “мобиків”, які закінчують своє навчання на різноманітних полігонах. Це натякає на те, що їх кинуть у якомусь напрямку на фронт в Україні.

“Де саме – про це каже головнокомандувач Збройних Сил України генерал Залужний. Він визначає три можливі напрями. Це схід – спроба російської окупаційної армії вийти на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей”, – заявив Владислав Селезньов.

Також він сказав, що путінські війська можуть наступати на Запорізькому напрямі. Ще Владислав Селезньов не відкидає і того, що окупанти можуть знову піти на Київ.

“Але якими ресурсами та силами, як Путін зможе організувати цей захід, щоб від нього був якийсь результат, я не знаю. Бо той же Суровікін одного разу вже намагався реалізувати цю історію, але чим це закінчилося, ми бачили у березні минулого року, коли російська армія була змушена тікати з-під Києва, не досягши жодних результатів”, – розповів фахівець.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: