facebook

Відправити частину нардепів на фронт: віцеспікер Ради прокоментував популярну ідею

Колишній нардеп запропонував, щоб з кожної фракції парламенту по 10% чоловіків відправилися на передову.

Пише - джерело.

Перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко прокоментував популярну в суспільстві ідею відправити на фронт частину народних депутатів та пояснив, чому можуть виникнути складнощі з її реалізацією.

Про це він розмірковував в інтерв’ю “Радіо Свобода”.

Мова зайшла про допис на Facebook екснардепа та військовослужбовця Ігоря Луценка. У контексті того, що народні депутати ухвалюватимуть законопроєкт про мобілізацію, за яким велика частина людей піде на фронт, він запропонував, щоб з кожної фракції по 10% чоловіків теж відправилися на передову, при чому не на штабні посади, а стали операторами аеророзвідки, снайперами чи водіями.

Читайте також:  Як не платити за постачання газу, якщо не користуєшся цією послугою

“Це – мрія Росії”
Олександр Корнієнко вважає, що пропозиція для депутатів “піти в окопи” має дві крайності.

“Одна крайність полягає в тому, що непрацюючий, недієздатний парламент – це мрія Росії. Це мрія Росії, тому що як тільки парламент український перестає голосувати, накривається вся євроінтеграція, тому що 90% технічно складової євроінтеграції – це голосування.

Якщо парламент поступово буде втрачати депутатів, то він рано чи пізно дійде до відмітки в 300. І це не буде відповідати критеріям вступу в ЄС, НАТО і так далі”, – наголосив він.

Ставлення суспільства до нардепів
Іншою крайність він назвав те, що бажання суспільства відправити нардепів на фронт зумовлене тим, що під час війни не всі показують гідну поведінку.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: