facebook

Відомий екстрасенс знову передбачив велику війну в Україні. Коли очікувати…

За словами Макса Гордєєва, Росія знову спробує напасти на Україну.

Пише - джерело.

Відомий екстрасенс Макс Гордєєв зробив розклад на картах Таро і визначив, що це не остання війна України з Росією. Він зазначив, що країна-агресор не може змиритися з тим, що хтось може бути інший, не такий як вона.

Тому для Росії, продовжив екстрасенс, програш у війні з Україною дасть великий сумнів у тому, у що вони дуже сильно вірили. Карта “Десятка мечів” говорить про те, що наша перемога їх зруйнує.

“Помста буде – 100 відсотків. Але біда для росіян в тому, що ми будемо набагато сильнішими. Тому тупі спроби, які вони будуть намагатися зробити, будуть закінчуватися для них дуже сумно. Неважливо через скільки років. Хоч одна країна (Україна, – УНІАН) поставила їх на місце”, – сказав Гордєєв в інтерв’ю ТСН.

Читайте також:  Знищив російський танк і мінімум 10 загарбників: у бою за Волноваху загинув сержант Андрій Ханін

Він додав, що є висока ймовірність того, що Росія знову спробує напасти на Україну. Однак перемога в цій війні дозволить нам відчути енергетичну стабільність. Що це означає? В Україні почнеться нове нормальне життя.

“Я бачу, що ми вийдемо на дуже серйозний рівень. Вже зараз готуються плани на Україну. Ми почнемо цінувати себе, ще й гривня виросте”, – додав зірковий медіум.

Він зазначив, що після перемоги зміниться влада нашої країни. А також буде дуже сильна армія.

 

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: