facebook

Відмовилася лягти до лікарні: у Києві від COVID-19 померла породілля, 11-денний малюк залишився без мами. Фото

Учителька англійської мови з Києва Ірина Шамота, яка померла від COVID-19 через 11 днів після пологів , напередодні смерті відмовилася госпіталізуватися. Вона захворіла на останніх тижнях вагітності і народила сина.

Пише - джерело.

Колега та подруга померлої Тетяна розповіла, що медики сказали їй лягати в лікарню, але вона відмовилася. Крім того, не відомо, чи приймала вона ліки, передає Новини.LIVE.

“Однозначно коронавірус вплинув на її пологи. Їй призначали лікування, але я не знаю, чи приймала вона ліки. Кожна мама хоче вберегти своє дитя, не зашкодити. Вона сина майже і не бачила. Шкода діток”, – розповіла вона.

Читайте також:  Трагічна загибель чемпіонки України: під Львовом попрощалися з 17-річною спортсменкою (відео)

Ірина померла через 11 днів після пологів

Зі слів жінки, Ірина писала їй, що почувається погано. Але подруги не встагли поговорити про те, чому вона не захотіла лягати у лікарню.

“Написала, що їй дуже погано, вона вдома. А вже 18 жовтня написала в Instagram, що 17 жовтня народила хлопчика. Все. Після того на мої повідомлення не відповідала”, – зазначила Тетяна.

17 жовтня вона народила хлопчика

Жінка виклада англійську в школі

Це не перше горе у родині – нещодавно вона поховала батька, а її мама перехворіла на коронавірус і мала інсульт, пише видання.

Як стало відомо раніше, Ірина викладала англійську у столичній школі №155. COVID-19 у неї виявили на останніх тижнях вагітності. Окрім навонародженого сина Ірина має доньку Софію.

У Ірини Шамоти залишилися двоє дітей

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: