facebook

Відмовила у сексі: в Італії пенсіонер убив дружину-українку

Чоловік убив свою 61-річну дружину, яка була родом із України. Винуватцю було 80 років. Він сам зізнався, що 4 рази вдарив ножем жінку через відмову в інтимі.

Пише - джерело.


Чоловіка затримали вже наступного дня після вбивства. Спочатку йому ніхто не вірив, хоч він і не приховував смерть дружини.

Чоловік зізнався про вбивство колегам дружини
Затриманий чоловік українки розповів, що дружина пішла спати після того, як відмовилася від сексу. Після цього кривдник схопив ніж і 4 рази встромив у свою дружину. Один з ударів потрапив у серце. Це і призвело до миттєвої смерті.

Довідка. Загиблу звали Наталія Киричок. Вона мешкала в Італії останні 20 років.
Після вбивства чоловік вирішив прогулятись уранці із собакою. Пізніше він самостійно вирішив розповісти про смерть дружини знайомому. Той йому не повірив.

Читайте також:  Стрибав ногами на голову через 15 гривень: з'явилося шокувальне відео побиття і пограбування чоловіка у Запоріжжі (відео 18+)

Після цього 80-річний зловмисник зателефонував на роботу дружини – у ресторан. Він сказав, що дружина не прийде на роботу, бо він її вбив. Лише після цього до будинку приїхала поліція та виявила тіло у крові.

Правоохоронці вже взяли чоловіка вже взяли під варту. Йому оголосили підозру у скоєнні злочину, проте його адвокати хочуть наполягти на проведенні психіатричної експертизи. Мовляв, правники хочуть вибудовувати захист на “раптовому нападі, який виник у результаті відмови від статевого акту”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: