facebook

Відійшов у засвіти 14-річний Юрко з Закарпаття: хлопець 2 роки боровся з важкою хворобою

Вчора, 18 квітня відійшов у вічність 14-річний Юрко Савранський із села Луково Закарпатської області. Ще у 2018 році лікарі виявили у хлопця злоякісну пухлину. Хлопчик два роки боровся цією з важкою недугою, але на жаль не зміг перемогти.

Пише - джерело.

Про смерть Юрія повідомила на своїй сторінці у фейсбуці Марселіна Долежалова:

“В цей скорботний день від всіх рідних і близьких нашого новопредставленого ангелочка хочеться щиро подякувати Митрополиту Феодору за щиру молитву, а також Архімандриту Агапіту та клірикам Єпархії за підтримку. Велике дякую лікарям,які боролися за його життя і намагалися вилікувати, Сергію Васильовичу за його допомогу і щире ставлення . Іршавській молодіжці ,всім волонтерам, Дворнеченко Світлані та її команді, Сніжані Канчій та благодійному фонду,Юрію Буряс та Юрію Микиті .
Всім тим добрим людям,які допомагали здійснювати його маленькі мрії.
Людям,які завжди допомагали і підтримували молитвами,порадами,фінансами.
Важко перерахувати всіх,хто допомагав у лікуванні Юрчика, всім Вам велике дякую!
Ми всі хотіли його врятувати та на все воля Божа.
Тепер передивлюючи свою переписку з Юрчиком на душі неймовірно сильно боляче та водначас тішить тещо , всі його бажання , його мрії, ми всі старались виконати , хтось приносив йому суші які він так мріяв спробувати а хтось піццу з ковбаскою яку він так любив, навушки чи павербанк який просив, все це дякуючи спільній нашій любові до нього він отримав на той час це для нього був мега позитив і від цього було тепло на серці.
Ще хочеться сказати слова вдячності Юрій Марценишин за омріяну плазму і звання поліцейського яким Юрик гордився і людям які доповнили його мрію і передали плейстейшен.
Це недрібниці а навпаки кожен з Вас тих людей які дарували йому хоть на мить посмішку – Ви неймовірні дякуємо Вам…
Я ж за цей час полюбила Юрчика всім серцем…Він був і буде в наших серцях і в наших молитвах
Просимо молитв за новоп. ангелочка”

Зазначимо, що раніше на підтримку Юрчика відбувалися численні благодійні акції. Зокрема, вчора, 17 квітня в Іршавській громаді провели велопробіг на його підтримку.

Читайте також:  20 лютого — День пам’яті Героїв Небесної Сотні
на фото: Юрій Савранський

Поховають Юрчика у вівторок 20 квітня в рідному селі Луково.

Раніше ми писали: Повертався з Дня народження і зник: небайдужих просять допомогти знайти 24-річного хлопця.

Запис Відійшов у засвіти 14-річний Юрко з Закарпаття: хлопець 2 роки боровся з важкою хворобою спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: