facebook

Вiдiбрaти всі дoлaри! Пoвнa конфіскація – Коболєв cхoпивcя за гoлoвy. Зеркаль не залишила шансів – людей почули

Про це заявив голова незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець в ефірі програми “Головне”.

Пише - джерело.

“Зрозуміло, що деякі кадри – некомпетентні, безвідповідальні і не визнають своїх прорахунків та своєї бездіяльності. Але є парламент, той же енергетичний комітет є депутати, які напрацювали відповідні законопроєкти. Не треба забувати, що в січні відбувся “Тарифний майдан”. Збили напругу тільки тим, що пообіцяли людям суттєво зменшити ціну на газ. Але всі вже починають розуміти, що немає такої ціни 6,99 гривні за один кубічний метр. Люди зараз починають отримувати платіжки і не спроможні їх оплатити, тож соціальна напруга знову буде зростати”, – переконаний народний депутат.

Волинець нагадав, щовже зареєструваний законопроєкт, який передбачає впорядкування цін на газ і, таким чином, перерахунок тарифів для населення.

“Виникає питання, що робити зі січнем. За січень треба буде по-хорошому повернути людям кошти, конфіскувати, які витягнули з їхніх кишень через т. зв. “ринок”, корупційні шляхи і змову. Тут на допомогу депутатам з поміркованою відповідальністю має прийти Антимонопольний комітет. Якщо регулятор не займе нормальної позиції, такого регулятора треба погнати, – вважає нардеп. – Я ще 11 жовтня, бачачи такі промахи подав позовну заяву до суду проти Кабінету Міністрів. Показував, де є прорахунки. Звертав увагу, що регулятор не працює належним чином. А якщо ще й повернутися у 2019-2020 рік, то побачимо, як в Україну заводили російську електроенергію, яка була тут не потрібна (і це голова парламентського комітету енергетики та ЖКП Андрій Герус називав “ринком”). Так само завозили російське вугілля газової марки. Це – гібридна війна проти України”
Варто зазначити, що дісталось і Росії і її прихвостням і від від української Леді Яструб, яка розкритикувала і розбила оккупантів в друзки.

Читайте також:  Савік Шустер заразився коронавірусом після чотирьох щеплень

Лана зазначила, крім санкцій добудові Північного потоку-2 перешкоджає і кон’юнктура європейського ринку.

Так, багато що змінила пандемія коронавірусу: ніхто не розраховував на таке різке падіння економіки і споживання газу. Крім того, Німеччина запропонувала до 2030 року заборонити випуск автомобілів із двигунами внутрішнього згоряння і за можливості заміщати традиційне паливо набагато більш екологічним воднем.

За таких умов ринок газу в Європі вже не буде рости високими темпами, а екологічна стратегія і фінансова допомога ЄС не передбачають додаткових інвестицій у нафту і газ, зазначила Зеркаль.

Це, в свою чергу, впливає і на поточну політику Газпрому щодо України.

«Всі розраховували, що Газпром не виконуватиме договір але Газпром виконує його в повному обсязі, платить навіть за ті обсяги газу, які не вибирає», — сказала радник глави Нафтогазу.

На питання про те, чи ризикує Україна знову потрапити в залежність від російського газу, Зеркаль відповіла: «Ринок уже працює. І цей ринок уже залишив далеко позаду еру довгострокових контрактів і залежність. Сьогодні ми залежимо тільки від питань фізичної транспортування обсягів… Газпром ніколи не стане тим Газпромом, яким він був 20 років тому. Їх домінуюча позиція і долари, які ллються звідусіль, залишилися далеко позаду».

Україці ж зазнчають, що ось це заміна Коболева! Ось хто має керувати Нафтогазом а в майбутньому і країною. Саме Лана!

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: