facebook

Відео дня: Депутати в Раді блокували трибуну і вимагали Гончарука

Сьогодні у Верховній Раді група депутатів від “Європейської Солідарності” блокувала трибуну після виступу прем’єр-міністра Олексія Гончарука. Трансляцію відповідного засідання вів телеканал ZIK.

Пише - джерело.

Зокрема, прем’єр виступив у парламенті під час Години запитань до уряду. У своєму звернення від акцентував увагу, головним чином, на розділенні комунальних платежів за газ. Втім, це не задовольнило окремих народних обранців – вони вирішили поставити йому ще декілька питань.

Своєю чергою, спікер Ради Дмитро Разумков заявив про завершення Години запитань до уряду, мовляв, регламент не передбачає запитань до прем’єр-міністра.

Читайте також:  Гончарук на брифінгу відмовився відповідати на запитання

Тоді народні обранці вдалися до примусу. Гончарук погодився відповісти на запитання, але спікер парламенту попередив, що наступного разу такого не має бути.

Нагадаємо, напередодні  у залі засідань Верховної Ради розпочалися сутички між депутатами фракцій “Батьківщина” та “Слуга народу”. Група депутатів хотіла прорватися до президії, але їх не пускали колеги від “Слуги народу” – так біля президії сталася масова штовханина.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: