facebook

Від сьогодні поліція переходить на посилену службу

Поліціянти готові до забезпечення публічної безпеки під час масових заходів відзначення Дня Прапора та святкування Дня Незалежності України 23 та 24 серпня.

Як передає Укрінформ, про перехід на посилений варіант несення служби на час святкувань ішлося під час наради під головуванням першого заступника міністра внутрішніх справ Серія Ярового, інформує МВС.

Пише - джерело.

У столиці 23 та 24 серпня планується проведення одразу кількох масових заходів, зокрема маршів.

“Починають функціонувати ситуаційні центри. Ми готуємося до забезпечення громадської безпеки та залучаємо до безпекових заходів 4,5 тисячі правоохоронців Національної поліції, Національної гвардії, Державної служби з надзвичайних ситуацій. Наша позиція – максимальна толерантність та діалог. Водночас – негайне реагування та рішучість при порушенні правопорядку та виникненні різних провокацій”, – зазначив Яровий.

Читайте також:  Маршрут вихідного дня: Потаємні печери та пам'ятки природи на Тлумаччині

Перший заступник міністра внутрішніх справ наголосив на необхідності дотримання заходів безпеки у зв’язку із розповсюдженням COVID-19.

Під час наради також наголошувалося на необхідності повної координації та взаємодії, постійному обміні інформацією між всіма органами МВС та іншими правоохоронними структурами.

У регіонах 23 серпня до Дня Державного Прапора України та 24 серпня з нагоди 29-ї річниці Незалежності України також відбудеться низка урочистих та культурно-мистецьких подій. Відтак підсилять патрульні наряди у місцях запланованих заходів. До несення служби для профілактики вчинення правопорушень, зокрема кишенькових крадіжок, будуть залучені оперативні підрозділи.

Розклад святкування у Франківську повідомив міський голова Руслан Марцінків.

“Святкуймо від всієї душі! Але – відповідально”, – супроводив афішу мер.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: