facebook

Від одного мільйона гривень за місяць: скільки заробляє франківська блогерка Верба?

Заробіток всіх блогерів та інтернет-зірок здебільшого залежить від реклами, яку вони викладають у своїх блогах і, звичайно ж, ціна на цю рекламу залежить від популярності знаменитості та від їх особистих амбіцій.

Пише - джерело.

Уродженка Івано-Франківська Юля Верба (справжнє прізвище – Вербинець) яскраво засяяла на небосхилі шоу-бізнесу. Нещодавно дівчина, яка має мільйон пдписників, відкрила заклад громадського харчування, де годує українців млинцями та шаурмою, передає Правда ІФ з посиланням на Версії.

У своє інтерв’ю Раміні у “Ходят слухи” Юлія зізнавалася, що заробляє від одного мільйона гривень на місяць. Так за кожну рекламну інтеграцію Верба бере від 20 тисяч гривень. У середньому блогерка знімає від трьох таких інтеграцій на добу. Іноді й більше, адже вона працює над рекламою майже цілий день.

А скільки ж насправді просить Верба за рекламу у своєму блозі? У цьому розібралася “блогерський ревізор” Катя Цвєткова.

Читайте також:  В Івано-Франківську під час виставки донори здавали кров

“Я знала приблизну вартість її реклами, але у мене ніколи не було чіткого прайсу, але зараз я його дістала. Тому, погнали”, – ділиться Цвєткова.

Охоплення у Вербинець значні – 470 тисяч. Це при тому, що підписників на тій сторінці – 570 тисяч (У Юлії є кілька сторінок у Instagram).


“За скрін вашого профілю у Юлі ви відвалите 7 500 гривень, а за відео-макет вже 8 тисяч гривень. Одне розмовне сторіз + скрін вашого профілю вже буде 19 500 гривень, а просто одне розмовне сторіз – 17 тисяч гривень. Огляд товару – найпопулярніший тариф, і коштує він 24 000 гривень. А ось уже пост, огляд та скрін профілю в сторіз вже 35 тисяч”

, – озвучила цифри “ревізорка”.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: