facebook

Від 18 до 75: по що франківці ходять у секс-шопи. ТЕКСТ ДЛЯ ДОРОСЛИХ

Україна давно вийшли з Радянського союзу, в якому тема сексу була під табу. Виросло вже не одне покоління, яке може відкрито говорити на теми, які для їхніх батьків були непристойними. Не винятком у нас стали і магазини, які у народі називають «секс-шопи». В переддень 14 лютого – Дня всіх закоханих, “МІСТО” вирішило теж поговорити на інтимну тему.
У магазин приходять люди від 18 до 75 років і це цілком нормально. Часто – цілими компаніями. Якщо відкинути всі стереотипи, то побачите, що ці магазини є не лише засобом для укріплення сім’ї, але й інструментом для покращення здоров’я та нормального життя, – розповідає власник інтим-бутіку «Без табу» Віталій Шиленко.

Пише - джерело.

З роками в людей виникають різні проблеми, а ми можемо їм допомогти у їх вирішенні навіть без різних операцій. Якщо раніше люди думали, що у таких магазинах можна придбати лише «фалоси та вагіни», то зараз у продажі є дуже великий сегмент, який допомагає здоров’ю як чоловіків, так і жінок, – продовжує він.
Перш за все, секс-шоп – це важливо для здоров’я. Для прикладу, для жінок лікарі часто рекомендують вправи Кегеля, для яких застосовують вагінальні кульки. Це допомагає зміцнити м’язи малого тазу, усунути певні захворювання і як “плюс” покращити інтимне життя. Не менш популярними є менструальні чаші, які дозволяють жінкам жити без обмежень у критичні дні. Тепер без зайвого дискомфорту жінка може іти в басейн, сауну чи їздити на велосипеді. Новинкою на ринку є спеціальні тампони, з якими можна займатися сексом.

Якось наша постійна клієнтка перед поїздкою на море придбали собі ці тампони. Жінки прекрасно провели відпустку. Вже вдома чоловік спитав, у чому справа, адже пам’ятав, що приблизно у цей період у жінки мали розпочатися критичні дні, а їх не було, оскільки під час відпустки у них було активне інтимне життя. Жінка лише відповіла, що це її маленький секретик, – пригадує власник.

За чотири роки своєї роботи в магазині було безліч цікавих історії та вдячних покупців. Бувало, що різні новинки дозволяли навіть зберегти сім’ю вже в останній момент – перед судом.

Пан Віталій пригадує випадок, коли після народження дитини у жінки виникла надмірна сухість і цю проблему вони з чоловіком не могли ніяк вирішити. На цьому фоні розвинувся комплекс, у них не було ніякої близькості, пішли непорозуміння і вони вирішили розлучитися. Хтось зі знайомих порадив відвідати магазин. Їм провели консультацію та порадили придбати гіпоалергенний лубрикант. Приблизно через два тижні чоловік щасливий та з подарунками прийшов до магазину та дуже дякував. Розповідав, що тепер у них у сім’ї ніби почався медовий місяць і вони забрали документи про розлучення.

Майже на всю продукцію в магазині є тестери, тому покупцям залюбки можуть розказати про все, наглядно показати і розповісти.

Магазин пан Віталій відкривав у певній мірі з цікавості, адже він також сім’янин і розуміє, що з роками кожна сім’я потребує внесення у своє інтимне життя певного різноманіття. Сім’ї, які не один рік живуть разом, переважно з’їдає буденність. Люди не мають доходів, як в Європі, тому не можуть собі дозволити часті відпочинки і, переважно, окрім роботи, дітей, школи та дому вони мало що бачать. Новизна у сім’ї завжди потрібна. Є велика різниця, коли жінка ввечері скидає з себе повсякденний халат, а коли вдягає еротичну білизну чи костюм школярки. Ще більш цікаво, коли у процесі використовувати різні іграшки для того ж різноманіття.

Читайте також:  Правоохоронці взялися за масові гуляння у Дніпрі та Одесі

Перед Днем святого Валентина та 8 березня помітно збільшуються продажі. Мова йде не лише про постійних покупців, які мають в своєму арсеналі вже не один девайс, а й про нових.

Зазвичай перед візитом безпосередньо до магазину люди вивчають його асортимент на сайті або консультуються по телефону. Дуже сором’язливі можуть зробити замовлення через інтернет. Багато людей приходять парами і вже знають, що саме вони хочуть. У магазинах немає певного рейтингу, що саме люди купують найчастіше. Єдиний сегмент, який можна назвати найбільш вживаним, це збуджуючі таблетки та засоби для пролонгації. Часто бувають моменти, коли жінка залишається незадоволена. Для цього є спеціальний крем, який продовжує тривалість акту. Тоді і чоловік відчуває себе чоловіком і жінка отримала, що хотіла.

Купляють все. Інколи іграшка може стояти декілька місяців, але потім все ж знайти свого покупця. Не обходиться в таких магазинах без крадіжок. Пан Віталій пригадує дуже кумедну історію, коли молода пара, яка була трохи на підпитку, вирішила скупитися. Хлопець з дівчиною придбали декілька речей, а ще три позиції вкрали. Крадіжку помітили за декілька днів. По камерах вичислили їх та нарізку відео з обличчями крадіїв виклали у соціальні мережі. Менш, ніж за добу власникові магазину повідомили адресу пари і туди одразу поїхала поліція. Хлопець, який це зробив, попросив вибачення. Сказав, що «біс попутав». Тоді він став відомим на всю Україну через крадіжку “пісюна-стрибуна”. Найцікавіше в цій історії було те, що чоловіка по відео впізнала дружина. Як виявилось, в магазині він був з коханкою.

Був навіть випадок, коли безпритульний чоловік хотів викрасти один з девайсів, проте його швидко затримала поліція.

Цікаве в магазині все. З найновішого – це рідкий вібратор та вакумний вібратор. Зараз популярними є девайси, які працюють на відстані, оскільки у нас багато заробітчан та люди часто бувають за кордоном. Такі іграшки можуть працювати на великій відстані або на блютузі. Їх можна навіть непомітно використовувати в кафе, ресторанах, на вулиці і таким чином вносити у інтимне життя цікавинку. Керувати ними можна на телефоні через спеціальний додаток.

А ще тут часто купують подарунки на дівич-вечір чи холостяцьку вечірку. В основному хлопці беруть надувні ляльки. Був випадок, коли таку ляльку вони носили з собою цілий день, возили на велосипеді та водили її в кафе. З найкращих моментів потім змонтували відео, яке стало дуже популярним.

Дівчатам в основному беруть різні ігри, фату, окуляри, обручі та трубочки у вигляді прутня або різних поз.

Такі трубочки я якось привіз на зустріч однокласників. Попросив офіціантів поставити її дівчатам в стакани. Коли вони помітили, то дуже сміялися. Дехто навіть забрав їх додому, щоб показати чоловікам, – сміється Віталій.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: