facebook

Ветерану АТО з Калуша Олегу Івахнюку зробили 32-у операцію у США (ФОТО)

29 січня Олегу Івахнюку, який з листопада 2019 року лікується в Чикаго, зробили 32-у операцію.

Пише - джерело.

Про це у соцмережі Facebook повідомили священник Микола Бурядник та засновниця благодійного фонду «Revived Soldiers Ukraine» Ірина Ващук Дісіпіо, яка допомагає Олегу: «We are back, знову і знову. Просимо помолитися за успішну операцію для Олег Івахнюк. #32. Після ускладнень та інфекції, лікарі змушені витягнути протез і боротися з інфекцією».

Нагадаємо, 8 січня Олегу Івахнюку зробили чергову 31-у операцію, яка тривала 11 годин.

«Це найскладніша операція для Олега на поранене бедро, в яке влетіли 3 кулі одночасно і просто розтрощили кістку. Нога Олега на сьогодні коротша на 9 см, і це буде виправляти лікар Ярослав Дзвіник в Swedish Hospital міста Чікаго. Ми всі вболіваємо за Олега. Так хочеться перемогти!!! Братику, ми тримаємо за тебе кулачки. Ти так намучився вже, і ми всі так хочемо, щоб ти вже жив без болю!» – написала тоді Ірина Ващук Дісіпіо.

Читайте також:  Дев’ятирічній франківці потрібна складна операція на хребті. Небайдужих просять про допомогу

Довідка. Олег Івахнюк 17 липня 2014 року в складі батальйону «Донбас» разом із побратимами брав участь у боях біля міста Попасна Луганської області. Олег отримав поранення трьома кулями в ліву ногу, переніс кільканадцять операцій. Має вогнепальне наскрізне й сліпе кульове та осколкове поранення медіальної поверхні частини лівого стегна, перелом лівої стегнової кістки. Загалом Олег Івахнюк переніс кілька десятків операцій.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: