facebook

Вчені дослідили, де люди знаходять кохання

За останні роки інтернет став ключовим способом, щоб познайомитись і зав’язати нові стосунки.

39% пар скористалися для знайомства онлайн-сервісами чи додатками, повідомили у дослідженні Стенфордського університету за 2019 рік, передають 24 Новини.

Пише - джерело.

Найбільше дослідників здивувало, як стрімко зменшилася кількість людей, які знаходять своїх партнерів через друзів чи спільних знайомих. Якщо 10 років тому, коли проводилося попереднє дослідження, таких було 34%, то нині – лише 20%.

На перший погляд здається, що збільшується кількість людей, які знаходять свою половинку у барі чи ресторані. Але дослідники пояснюють, що такі дані лише демонструють, що люди провели там перше побачення “вживу”, а познайомилися перед цим – все одно в інтернеті.

Читайте також:  Вчені заявили, що у проміжку між отриманням першої та другої дози вакцини можна заразитися коронавірусом

У минуле відходить і такий романтичний тип знайомства, як “дитяче кохання на все життя”. З однокласниками та друзями дитинства беруть шлюб нині украй рідко. Те ж саме – з ранніми університетськими шлюбами. Не в трендах нині і робочі романи.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: