facebook

Важкопораненому українському воїну терміново потрібна допомога

В Одеському військовому госпіталі перебуває важкопоранений український військовослужбовець Віталій Велісевич, якому необхідні кошти на операцію.

Пише - джерело.

Про це повідомляє волонтер Андрей Танцюра на своїй сторінці у фейсбуці, перебає “Це моя Україна”.
“Потрібна допомога!!! Прошу репост! Віталій Велісевіч … 23 роки!
Важке поранення, мінно-вибухова травма. Відірвана ліва кисть, втрачений ліве око. Численні осколкові поранення тіла, важка черепно-мозкова травма. Проникаюче вогнепальне поранення правого ока з внутрішньоочними чужорідними тілами (осколками) плюс відшарування сітківки.
Віталій невеликого зросту, зовсім юний, якби зустрів не в госпіталі ніколи б не подумав, що він міг бути на війні!
Пройшов строкову службу, повернувся додому, а вже через місяць був у військкоматі з бажанням піти служити в морську піхоту. Вісім місяців в зоні ООС (АТО) і ось в один жахливий день стався вибух.

І ось Віталій у нас, в Одеському військовому госпіталі. Для порятунок залишився правого ока потрібна операція з видалення осколків з ока з усуненням відшарування сітківки.
Такого плану операції наші лікарі роблять спільно з лікарями клініки ім. Філатова на базі самої клініки. Шанс на порятунок предметного зору є!
По лівому оці потрібна установка косметичного протеза.
Найближчим часом потрібно оплатити Зонд-вітреотом Constellation® вартістю 5 764 грн. Плюс оплатити виготовлення косметичного протеза на ліве око вартістю 3 500 грн. Разом близько 9 300 грн.
Я розумію, що зараз для багатьох війна пішла з очей геть, але впевнений, що все вийде!
Якщо є бажання допомогти грошима на придбання ліків, то можна надсилати на карту: Приватбанк 5168 7551 1265 2942 Танцюра А.В. Монобанк 4441 1144 4848 1885 Танцюра А.В. Для перерахувань з-за кордону: Western Union or Money Gram Tantsiura Andrii Odessa, Ukraine 6500″ – йдеться в дописі.

Читайте також:  Навіки в строю: 14 героїв, які віддали життя за Україну у квітні

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: