facebook

В Запоріжжі 4-місячна дитина померла в «швидкій»: поліція розшукує матір дівчинки

«Швидку» для 4-місячної дитини викликав знайомий її матері, якого та лишила посидіти з донькою. Чоловік побачив, що дитина в поганому стані та злякався. Лікарі врятувати дівчинку не змогли.

Пише - джерело.

Про це повідомляє пресслужба ГУ НП в Запорізькій області.

Поліція встановлює місце знаходження 29-річної жінки, яка минулого року притягувалася до кримінальної відповідальності за зберігання наркотиків.

Сьогодні, 17 січня, близько п’ятої години вечора лікарі швидкої повідомили в поліцію про смерть дитини, яка померла під час проведення реанімаційних заходів в кареті швидкої допомоги. На місці події поліція встановила, що медиків викликав чоловік — знайомий матері померлої дівчинки. Жінка лишила на нього дитину в квартирі по вулиці Патріотичній на тривалий час.

Читайте також:  Вчителям в Україні пообіцяли підняти зарплату: названі терміни і суми

В квартирі — повна антисанітарія, дитина мала ознаки неналежного харчування та недотримання елементарних гігієнічних норм.

За даним фактом слідчим відкрито кримінальне провадження за ст. 166 Кримінального кодексу України (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування). Санкція за статтею передбачає обмеження волі на строк від двох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

На теперішній час працівники поліції встановлюють місцезнаходження горе-матері.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: