facebook

В ЄС висловились про зміну уряду в Україні

В ЄС очікують на продовження новим урядом на чолі з Денисом Шмигалем спільної роботи на підтримку українських реформ. Про це йдеться в заяві представництва ЄС в Україні у Twitter, передає УНН.

Пише - джерело.

“Дякуємо Олексію Гончаруку та його Уряду за плідну співпрацю. Вітаємо Дениса Шмигаля із призначенням на посаду Прем’єр-міністра та чекаємо на продовження спільної роботи на підтримку українських реформ”, — йдеться в повідомленні.

Кореспондент “Радіо Свобода” Рікард Йозвяк також поділився в Twitter реакцією Брюсселя на зміну уряду України. Представники інституцій ЄС відзначили значний прогрес, досягнутий попереднім урядом у здійсненні програми реформ, яка включає реалізацію угоди про асоціацію між ЄС та Україною.

Читайте також:  На Закарпатті водій під "кайфом" на смерть збив 17-річну дівчину: подробиці моторошної ДТП

“Ми очікуємо, що новий уряд продемонструє аналогічну ступінь рішучості проводити ці реформи, включаючи боротьбу з корупцією та корисливими інтересами, а також у важливих галузях, включаючи фінансовий сектор. Верховенство закону залишається наріжним каменем стабільності та інвестицій в електронному середовищі”, — повідомили журналісту.

Нагадаємо, 4 березня Верховна Рада України призначила новий склад Кабінету міністрів України, у якому залишилося кілька міністрів з минулого складу уряду.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: