facebook

В Ужгороді хвору жінку, якій стало зле в автобусі, винесли й залишили на тротуарі

У мережі з’явився обурливий допис про ситуацію, яка склалась на одніїй із зупинок громадського транспорту.

Пише - джерело.

Ужгородка стала свідком, як 28 грудня по обіді із маршрутки №7, яка під’їхала до зупинки, чоловік витягнув жінку 60 років на вигляд, якій стало зле та залишив її лежачи на зеленій зоні у холод та не викликавши допомогу.

Ужгородка з товаришем кинулись надавати їй допомогу. Як розповіла дівчина у коментарі Zakarpattya24 з жінкою все добре. Від швидкої вона відмовилась. Вони провели додому та переконалися в її самопочутті. Вона розповіла, що в автобусі їй стало зле, тому що вона хворіє онкологією. Зазначила, що всі в автобусі почали репетувати про те, що вона п’яна. Тому мужчина-пасажир її виніс з автобуса на землю.

Далі текст без змін:

“Добрий вечір Ужгородці. Навіть не знаю з чого почати, адже агресія переповнює мене в перемішку з розчаруванням. 28.12.2021 року, приблизно о 15:55 на маршрутній зупинці, що по вул. 8 Березня 33 ( парковка pub Belfast та Abc Лечо) проїжджав автобус номер 7, з якого чоловік “витягнув” жінку віком 60+ років та залишив її просто неба лежати на зеленій зоні (а точніше аля “доріжку” на якій люди очікують на автобус) після чого зайшов в автобус, водій в свою чергу закриває двері та рушає далі. Жінка була одягнена в червону куртку, алкоголем від неї не пахло та видно було, що поверталася з покупок. Підійшовши з товаришем до жінки, ми підняли її та зрозуміли, що їй стало зле та втрачаючи свідомість. Не можу знати, які мотиви переслідували люди які покинули літню жінку лежати просто неба.. Але для мене це виглядало як безсердечне ставлення….Всім добра та тепла в серці..Залишаймося людьми”

Читайте також:  Астролог Влад Росс дав точний прогноз щодо закінчення війни

Дівчина звертається до усіх з проханням залишатись людьми у будь-якій ситуації, адже всі ми люди і не знаємо. що може статись з нами чи близькими, вийшовши просто за хлібом.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також:


Мітки: