facebook

В Україну увірветься потепління з небезпечною погодою

Вітер – північно-західного напрямку принесе штормові пориви.

Пише - джерело.

Погода в Україні вже завтра, 24 вересня, буде небезпечною. Як прогнозують синоптики, в деяких областях України очікуються потужні зливи, а місцями – сильний штормовий вітер.

Синоптики Укргідрометцентру зазначають, що очікується підвищення температури, але через атмосферний фронт воно буде малопомітним.

“24 вересня вночі на заході, вдень в Україні пориви вітру 15-20 м/с, у західних областях місцями 25-30 м/с (I рівень небезпеки, жовтий)”, – попереджають в Українському гідрометцентрі.

Синоптик Наталка Діденко прогнозує 24 вересня підвищення температури. У більшості областей +10 +16 градусів, а на півдні +15 +18.

“Тільки затримаються ще нижче градуси на Полтавщині, Сумщині, Чернігівщині, частково Київщині, Черкащині, Кропивницькому з районами: +8 +13 градусів”, – повідомила вона.

Читайте також:  Негайно звертаюсь до всіх вaкциновaниx, в мене до вас одне питання

За прогнозом синоптика, дощі будуть часом помірні, місцями – до сильних.

Вітер – північно-західного напрямку, можливі штормові пориви.

У Києві 24 вересня очікується дощова вітряна погода. Температура підвищиться до +11 +13 градусів, але на тлі вітру і дощу це буде малопомітно.

Коли в Україні потеплішає
Синоптики Українського гідрометцентру прогнозують, що після невеликого підвищення температури в п’ятницю, в суботу, 25 вересня стане ще тепліше – від +13 до +18 градусів, на півдні та Закарпатті до +20 і трохи вище.

Опади будуть мінімальними, а потепління протримається до середини наступного тижня.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: