facebook

В Україну мчить похолодання зі снігом: синоптик Діденко вразила прогнозом

З нового тижня в Україні очікується похолодання, а ближче до наступних вихідних навіть може засніжити. Про це попередила синоптик Наталка Діденко.

Пише - джерело.


“Похолодання очікується з наступного тижня. А ближче до наступних вихідних, 18-19 листопада, можливий сніг”, – спрогнозувала вона.

Щодо погоди на завтра, то синоптик прогнозує дощі в Україні 11 листопада.

“Невеликі опади передбачаються вночі у західних областях, вдень на півночі України, місцями у центральній частині, а також на Одещині”, – зазначила Наталка Діденко. У Києві також 11 листопада очікується невеликий дощ.

Температура повітря, за її словами, протягом дня очікується +8…+12 градусів, в Криму до +14 градусів.

Чи буде сніг у листопаді – прогнози синпотиків
Народний синоптик Стас Щедрін не відкидає, що незабаром може випасти сніг. “Вже незабаром в Україні може сильно захурделити. У другій декаді поточного місяця у східних, центральних і, як не дивно, південних областях існує велика ймовірність, що прийдуть хуртовини та морози до -2-4 градусів вдень”, – заявив Щедрін.

Читайте також:  У Чернігові під час рясного снігопаду стався грім з блискавкою

Те, що листопад-2022 в Україні буде холодним, підтверджує й колега Станіслава Щедріна народний синоптик Володимир Деркач. За його прогнозом, на початку листопада на українців чекає більш-менш комфортна температура та кілька справді теплих днів. Згодом, за його словами, очікується справжня репетиція зими. За його прогнозом, у середині листопада до України повернеться тепло, проте ненадовго. В останні десять днів листопада знову прийде похолодання.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: