facebook

В українських супермаркетах продають фальшиву ікру: як розпізнати підробку

У супермаркетах України дуже великий відсоток неякісної та фальшивої ікри. Купувати продукт не бажано також в інтернеті – з вірогідністю 80% це буде підробка.

Щоб не зіпсувати собі задоволення від частування ікрою, треба дотримуватись простих правил. Перше і основне – купувати там, де можуть додержуватися умов зберігання. Це можуть бути фірмові магазини або торговельні мережі. На прилавках варто перевірити температурний режим. Й обов’язково звернути увагу на “вік” баночки – він не повинен бути більш ніж 12 місяців, розповідає Obozrevatel.

Пише - джерело.

По-друге, справжня ікра не може продаватися в баночках без маркування. Також не слід купляти продукт з Росії. Закон забороняє продавати в Україні російський продукт. Якщо він потрапив на прилавок, то скоріш за все це контрафакт.

Читайте також:  “Білоруські солдати у разі команди воювати перейдуть на бік України” – дані розвідки

Третє – не купувати дешевий продукт. Ікру, у якої закінчився термін зберігання, перефасовують. Вона реалізується за акційними цінами, як вироблена цього сезону. Така ікра буде хлюпати під час струшування, а в ікринок будуть тріснуті оболонки.

Перевірити чи фальшива ікра можна за допомогою простого експерименту: залити невелику кількість продукту гарячою водою. Якщо рідина стане молочного кольору, значить, ікра справжня. Якщо вода стане рожевою або не змінить колір – підробка. Крім того, справжня ікра лопається просто на зубах, а білкова – жується.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: