facebook

В Україні запустять виробництво “Байракторів”: як виглядатиме завод

Турецька компанія Baykar продовжує реалізовувати план створення в Україні наукового та виробничого центру, у якому працюватимуть понад 300 українських фахівців і розроблятимуть Bayraktar TB2, Kızılelma, Akıncı та іншу техніку.

Пише - джерело.


Про це повідомив генеральний директор Baykar Халук Байрактар у коментарі Defense Express.

Науковий і виробничий центр Baykar в Україні займатиме близько 30 000 кв. метрів площі, де не будуть не тільки вести розробку, а й вироблятимуть безпілотники Bayraktar TB2, важкі ударні БпЛА Akıncı, винищувачі Kızılelma та іншу продукцію компанії Baykar.

Читайте також:  На Івано-Франківщині спіймали секретарку окупаційного “гауляйтера” Куп’янська

Гендиректор Baykar Халук Байрактар днями зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським, і вони обговорили перспективи розвитку спільного виробництва БпЛА.

Компанія Baykar потужно інвестує в Україну, оскільки переконана в перемозі українців і в безпеці своїх інвестицій в майбутньому. Натомість українці зроблять фаховий вклад у виробництво доведено ефективних БпЛА.

Крім того, два дрони Baykar – Akıncı та Kızılelma – уже використовують українські двигуни. Наприклад, ударний Akıncı може на вибір працювати на МС-500 і АІ-450 (потужнішому й економнішому).

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: