facebook

В Україні з’являться резерви особового складу ЗСУ: що вирішив Зеленський

Військовому керівництву України дали завдання створити резерви особового складу ЗСУ, щоб українські військові могли відновити свої сили після бойових дій.

Пише - джерело.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час зустрічі зі студентами та викладачами Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Відповідаючи на запитання щодо поповнення особового складу армії, глава держави зазначив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб українські військові отримали можливість відновлювати сили після бойових дій.

“Бо це складно з різних причин – і поранення, і психологічний стан. Він має бути нормальним”, – розповів Зеленський.

Він також заявив про те, що не може розкривати подробиці мобілізаційних процесів у країні, але Ставка верховного головнокомандувача ухвалила рішення, і далі йде робота на їх реалізацію на потрібних напрямках.

Читайте також:  “Примусова” мобілізація: адвокат пояснив, чи можуть вас силоміць тягнути у військкомат

Глава держави також заявив, що особовий склад – це найважливіший ресурс нашої армії. Люди, зазначив Зеленський, не просто важливі, а найважливіші.

В Україні дев’ятий рік триває запекла війна з Росією, яка на нас напала. З лютого 2022 року триває повномасштабна війна. Процес вручення повісток – це не автоматичний квиток на війну, а насамперед актуалізація даних громадян України. Так, слідом за повісткою можливий призов військовозобов’язаної людини на військову службу. Це нормальний процес у воюючій країні. Варто не забувати, що обов’язком кожного українця є захищати свою країну. Бо якщо сьогодні ти втікаєш від війни – завтра вона може прийти до тебе.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: