facebook

В Україні вирує найпотужніша в серпні магнітна буря: небезпечні дати

Працівники сонячних лабораторій попереджають ведуть постійне спостереження за нашою зіркою і попереджають про небезпечні явища. У дні підвищеної сонячної активності на Землі спостерігають магнітні бурі. У такі дати у метеозалежних людей може погіршитися самопочуття. В кінці серпня фахівці фіксують найсильнішу бурю в місяці.

Пише - джерело.


Що таке магнітна буря?
Магнітні бурі – це збурення магнітного поля Землі, викликані спалахами на сонці. Такі коливання можуть негативно впливати на роботу систем зв’язку, а також людське здоров’я. Навіть невелике підвищення активності може відбитися на здоров’ї.

Коли найближча магнітна буря

20 серпня очікується магнітна буря потужністю 6 балів – найпотужніша в серпні. Потім підвищена сонячна активність триватиме ще 2 дні – 21 і 22 серпня, але її потужність знизиться. Наступні невеликі коливання очікуються 27 серпня. Більше в цьому місяці бур не буде.

Читайте також:  На Закарпатті під час спрoби нeзaкoннoгo пeрeтинy кoрдoнy втрeтє зaтримали поляка

Як захиститися від впливу магнітної бурі
Магнітні бурі найсильніше впливають на метеозалежних, літніх і хронічно хворих людей, а також на вагітних жінок. У дні магнітної бурі можливі наступні симптоми: головний біль, запаморочення, нудота, біль в суглобах і м’язах, сильна слабкість, підвищений тиск, загострення хронічних захворювань.

Щоб звести до мінімуму негативний вплив бурі, дотримуйтеся правил здорового способу життя за кілька днів до початку бурі і під час неї.

Лягайте спати в один і той же час. Спіть не менше ніж 7 годин на добу.
Намагайтеся уникати стресу та конфліктів.
Відмовтеся від алкоголю, енергетиків, цигарок та кави. Пийте трав’яний чай.
Зменшіть вживання жирної, смаженої та гострої їжі.
Більше бувайте на свіжому повітрі і провітрюйте кімнату.
Частіше ходіть пішки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: