facebook

В Україні очікується спека до +24 та хвиля похолодання: карта погоди

В Україні очікується спека до +24 та хвиля похолодання: карта погоди

Пише - джерело.

На початку квітня на більшій частині території України очікується тепла погода, але у раді областей країни буде ще холодно протягом кількох днів.

Про це свідчать дані сайту Ventusky.
31 березня
Вдень на більшій частині території країни температура повітря складе від +13 до +23 ℃. Найтепліше буде у Вінницькій, Черкаській, Запорізькій, Херсонській, Криму та на сході Дніпропетровської області.

1 квітня

Тепла погода залишиться вдень на південному заході країни, а також у Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській та, частково, Донецькій областях. Максимальна температура повітря становитиме до 24 градусів тепла

2 квітня
На сході, півдні та частково в центрі України буде тепла погода – вона торкнеться Харківську, Полтавську, Дніпропетровську, Запорізьку, Одеську, Миколаївську, Херсонську, Донецьку, Луганську області та Крим. Максимальна температура повітря вдень становитиме до 23 градусів тепла.
3 квітня

Читайте також:  Хотів помститись і сплутав жертву: під Києвом чоловік порубав сокирою матір чотирьох дітей

У неділю, 3 квітня, на більшій частині України буде прохолодна погода – температура повітря вдень становитиме від 3 до 7 градусів тепла. Лише у південно-східних областях стовпчики термометра виявляться на позначці від +14 до +18 ℃.

4 квітня
У понеділок, 4 квітня, на більшій частині території України температура повітря становитиме від 4 до 8 градусів тепла.

Раніше ми повідомляли, що на початку квітня супроводжуватиметься похолоданням і значними опадами у вигляді дощу, мокрого снігу і навіть крижаного дощу. У деяких регіонах України очікуються грози.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: