facebook

“В Україні на таку негоду не чекав ніхто, масштабна злива накриє цілі області”: суне потужний град, дощ та люта гроза

У середу, 24 липня, на Заході України очікуються грози, шквали та град. Водночас не обійдеться й без сильної спеки, яка охопить південний регіон.

Пише - джерело.

Як інформує “TrueUA”, у західних областях у середу буде хмарна погода з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень помірні дощі, грози, в окремих районах град та шквали 15-20 м/с. На Закарпатті та в Карпатах місцями значні дощі. Температура повітря вночі становитиме +12…+17°C, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +22…+27°C. В Карпатах вночі прогнозують +9…+14°C, вдень також буде досить свіжо — +16…+21°C.

На решті території України мінлива хмарність, без опадів. Лише вдень на Житомирщині та Вінниччині подекуди впаде короткочасний дощ. Температура повітря вночі буде +14…+19°C, вдень прогріє до +25…+30°C, у південній частині вночі стовпчики термометрів піднімуться до +19…+24°C, вдень розпече до +29…+34°C. Вітер переважно північно-східний, 3-8 м/с.

Читайте також:  “Люта негода накриє області України потоками води, могутня злива рине прямо на ці міста”: очікуються дощ і гроза

Прогноз погоди у Києві та області

На Київщині очікується мінлива хмарність, без опадів. Вітер північно-східний, 3-8 м/с.

Температура по області вночі становитиме +14…+19°C, вдень — +25…+30°C. У столиці вночі очікується +17…+19°C, вдень стовпчики термометрів піднімуться до +26…+28°C.

Сообщение “В Україні на таку негоду не чекав ніхто, масштабна злива накриє цілі області”: суне потужний град, дощ та люта гроза появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: