facebook

В Угорщині безпліддя лікуватимуть безкоштовно

В Угорщині від безпліддя лікуватимуть безкоштовно. Такі заходи спрямовані на подолання демографічної кризи країни. Смертність, що переважає народжуваність й міграція, скорочують населення країни протягом останніх чотирьох десятиліть.

Пише - джерело.

В грудні 2019-го шість клінік з лікування безпліддя перейшли під державний контроль. Лікування в них надаватимуть з 1 лютого. Дотепер не зрозуміло, хто матиме право на безкоштовні медичні послуги.

За словами прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, народжуваність має стратегічне значення. Тож уряд повинен витратити якомога більше грошей на підтримку сім’ї і дітей.

“Якщо Європа в майбутньому не буде заселена європейцями і ми сприймемо це як даність, тоді можна говорити про заміну населення. Нас замінять інші народи. В Європі є політичні сили, які хочуть цього з різних причин, в тому числі й ідеологічних”, – заявив прем’єр-міністр.

Читайте також:  Катували і змушували працювати: на Рівненщині і Тернопліьщині незаконно утримували близько 150 осіб під виглядом лікування. ФОТО

Він додав, що зараз уряд розглядає питання звільнення від прибуткового податку жінок, які мають трьох і більше дітей. З січня особи, які виховують щонайменше трьох, вже отримали пільги на податки.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: