facebook

В СИРІЇ БОЙОВИКИ ІДІЛ ВБИЛИ 11 ЧОЛОВІКІВ І ЖІНОК ХРИСТИЯНСЬКИХ МІСІОНЕРІВ

У селі поблизу Алеппо (Сирія) сталося лихо. Бойовики ІДІЛ захопили та вбили 11 чоловіків і жінок християнських місіонерів. Жінок зґвалтували та обезголовили, чоловіків та хлопчика катували та розп’яли.

Пише - джерело.

Повідомляє на сторінці у Facebook Католицький оглядач, прокоментувавши це зі свідчень очевидців, які отримала організація «Christian Aid Mission».

В одному селі поблизу Алеппо бойовики ІДІЛ допитали 41-річного керівника, його 12-річного сина та двох членів місії, яким приблизно 20 років. Керівник групи опікувався дев’ятьма домашніми церквами, які він допоміг створити.

Ісламські екстремісти відрізали хлопчикові пальці та жорстоко побили його. Вони сказали батькові, що припинять катування, якщо він повернеться до ісламу. За словами родичів, батько відмовився, і тому бійці ІДІЛ також катували й били його та ще двох працівників міністерства. Після цього трьох чоловіків та хлопчика розп’яли. Бойовики ІДІЛ ідентифікували їх як «невірних».

«ВОНИ ЗАЛИШАЛИСЯ НА ХРЕСТАХ ДВА ДНІ. НІХТО НЕ МАВ ПРАВА ЇХ ЗАБРАТИ», – СКАЗАВ ДИРЕКТОР СЛУЖІННЯ.

Того ж дня вивезли в інше місце в селі та ставили подібні запитання перед натовпом й вісьмом іншим членів душпастирської команди, серед яких дві жінки у віці 29 і 33 років. Жінки намагалися сказати бойовикам ІДІЛ, що вони лише поділяють мир і любов Ісуса Христа, і запитали, що поганого вони зробили, заслуговуючи на знущання.

Читайте також:  Суд у Португалії засудив інспекторів, які до смерті побили українця в аеропорту Лісабона

Попри це ісламські екстремісти публічно зґвалтували жінок, які продовжували молитися під час випробувань, через що бойовики ІДІЛ били їх ще жорстокіше.

Коли дві жінки та шість чоловіків клякнули перед ними, то всі молилися. Потім їх обезголовили та повісили їхні тіла на хрестах, інформує Fundacja Fileo.

Йдеться, що християнських працівників захопили 7 серпня. 28 серпня бойовики ІДІЛ запитали 11 місіонерів, чи перейшли вони з ісламу в християнство. Коли християни підтвердили це, повстанці запитали, чи повернуться вони до ісламу. Християни сказали, що ніколи не відречуться Христа.

«ОСКІЛЬКИ НЕБЕЗПЕКА ПРОДОВЖУВАТИ СВОЮ РОБОТУ В АЛЕППО ЗРОСТАЛА, ВСІ ЦІ ХРИСТИЯНСЬКІ ПРАЦІВНИКИ, СЕРЕД ЯКИХ 12-РІЧНИЙ СИН КЕРІВНИКА ГРУПИ, ОТРИМАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ПІТИ. ПРОТЕ ВОНИ ЗАЛИШИЛИСЬ, БО ВІДЧУВАЛИ, ЩО ПОКЛИКАНІ ПОДІЛИТИСЯ ХРИСТОМ ІЗ ТИМИ, ХТО ПОТРАПИВ У ПЕРЕХРЕСНИЙ ВОГОНЬ», – ПОВІДОМИВ ДИРЕКТОР МІНІСТЕРСТВА.

Андрій, пастор церкви ЄХБ у Луцьку, так прокоментував цю подію:

«ГОСПОДИ ІСУСЕ, ДОКИ?! КОЛИ Я ТАКЕ БАЧУ, В МЕНІ БОРЮТЬСЯ ДВА ПОЧУТТЯ – НЕНАВИСТИ ТА СОРОМУ. БАЖАННЯ ПОМСТИТИСЯ (ХОЧУ СКАЗАТИ, ЩО ЦЕ НЕ ХРИСТИЯНСЬКА РЕАКЦІЯ, НЕВІРНА РЕАКЦІЯ) І СОРОМ ЗА СВОЄ КОМФОРТНЕ ХРИСТИЯНСТВО. СКІЛЬКИ Я РОБЛЮ ДЛЯ БЛАГА ІНШИХ І СЛАВИ ХРИСТА, ЗНАХОДЯЧИСЬ В УМОВАХ АБСОЛЮТНОЇ СВОБОДИ І ВЕЛИКОЇ КІЛЬКОСТІ БЛАГ!?».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: