facebook

В росії з церковних свічок виготовляють окопні – задля допомоги у «священній війні»

Триває двісті дев’яносто сьома доба російського широкомасштабного вторгнення. Бойові дії ускладнюються погіршенням погодних умов з настанням зими. Труднощі виникають і в наших військових та окупантів. Тим часом як українці допомогають з зимовим одягом захисникам та роблять власноруч все, що може допомогти зігрітися нашим героям, в рф до цього долучають церкву.

Пише - джерело.

У Центрі протидії дезінформації при РНБО України повідомляють, що в росії з церковних свічок виготовляють окопні – задля допомоги у «священній війні», передає редакція.

Пропагандистські медіа показали репортаж про те, як в російських храмах виготовляють окопні свічки для «другої армії світу». У відео заявляють, що про окопні свічки священнослужителів попросили самі бійці «СВО» і що подібні вироби солдати використовували ще за часів Першої світової війни.

Читайте також:  Таролог назвала місяць, коли Україна може перемогти окупантів

Для таких виробів використовують залишки розплавлених церковних свічок, зокрема з Воскресенського храму, а з матеріалами допомагають парафіяни. Наголошують, що виготовлення таких свічок практично не зупиняється і тому постійно потрібні банки, картон і віск. Виготовлення відбувається одразу в декількох храмах Томська і Сєвєрська.

Виходить, що церковні свічки від прихожан служать солдатам рф, які вбивають та катують мирне населення України.

Пам’ятаймо, що ми – на своїй землі! Ми не провокували цю війну. І щодня Україна наближається до перемоги над російською агресією.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: