facebook

В росії досягли нового рівня деградації, продають попільничку з черепа українця: “Який п*зд*ц має бути у когось в голові”

У Twitter злили скриншот з російського сайту з продажу аксесуарів для курців, та пропонують купити попільничку з черепа українця.Відомий український блогер Сергій Стерненко показав скриншот з російського сайту, де продають аксесуари для курців. Але вигляд та слова в оголошенні вражають, демонструючи рівень російського суспільства.

Пише - джерело.

Нічого незвичайного. Просто в московському магазині продають сувеніри з кісток українських воїнів. Саме з цими нелюдами деякі політики пропонують українцям домовитися про мир. Але мирні переговори без перемоги України – це стимул до геноциду. Нам потрібно більше зброї. Тільки зброя може зупинити це зло.

Чи можна пекти паски у Страсну п’ятницю? Прикмети та заборони на 14 квітня перед Великоднем та важливий ранковий ритуал
“Хрущовки” під знесення, українці на виніс: мешканців старих будинків можуть виселити без їхньої згоди
230 гривень зверху: українці можуть отримати доплати до пенсії, кого стосується
Кому потрібно подати документи на отримання 2093 гривні допомоги
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
Показати ще
У коментарях українці вже не дивуються просто контатують як факт деградацію росіян.

Читайте також:  КНДР відправила Росії близько 2000 контейнерів зі зброєю через спеціальну економічну зону – Reuters

“Попільничка, швидше за все, муляж, але з тексту я просто випав. “Купіть попільничку з черепа українця” Й*б вашу м*ть, це який п*зд*ц має бути у когось в голові, щоб до такого додуматись?”.

Дехто помітив, що коментатори не звертають увагу, бо на фото — муляж. А от в тексті опусу йдеться саме про те, що “завдяки нашим (рф) воїнам, можна замовити сувенір або декорувати меблі кістками українських захисників”.

“Стерненко, переклади текст в рекламі та зроби наголос, що вони ПРОПОНУЮТЬ таке в рекламі., бо приходить стадо тупих дегенератів, які розказують, що все норм, череп не справжній (типу вони б розмістили справжній, щоб отримати по сраці), ніби проблема в фото”,

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: