facebook

В Празі біля консульства РФ, активісти встановили золотий унітаз з Путіном (фото)

У Празі на площі Бориса Нємцова біля будівлі російського консульства учасники активістською групи “Капутін” провели акцію протесту. Вони встановили золотий унітаз, на який посадили ляльку Володимира Путіна.

Пише - джерело.

Про це повідомляється на їх сторінці в фейсбуці.

Активісти заявили, що акція проводиться на знак протесту проти ув’язнення російського опозиційного та  політика Олексія Навального, порушення прав людини в Росії і агресії Росії проти України.

Мітинг під консульством РФ в Празі / фото Facebook Tom Rimpel

Композиція, за їхніми словами, виконана “в дусі естетики путінської мафії: з використанням золотого йоржика і “золотого унітазу”. “Встановлюючи” Оголеного Путіна в золотом туалеті “, ми хочемо висловити свою підтримку простих людей в Росії і за кордоном і солідарність з жертвами путінського режиму. Нинішній режим в Росії грабує громадян Росії, карає, садить у в’язницю, катує або вбиває відвертих його критиків, – підкреслюють мітингувальники. Не менш жорстоко режим Путіна поводиться з сусідніми країнами, яких він вважає сферою свого імперського впливу “.

Читайте також:  Російські літаки обстріляли білоруське село Копані
Фото Facebook Tom Rimpel

Активісти закликають російську владу звільнити Навального, надати йому негайний доступ до лікарів. Також, звільнити інших політв’язнів, вивести війська з кордону з Україною і окупаційні сили з самої України. Чеський уряд вони просять виключити “Росатом” з конкурсу на будівництво АЕС в Дукованах, не дозволяти імпорт російської вакцини “Супутник V” і засудити порушення прав людини в Росії.

Фото Facebook Tom Rimpel

Запис В Празі біля консульства РФ, активісти встановили золотий унітаз з Путіном (фото) спершу з’явиться на Це моя Україна.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: