facebook

В Осмолоді туриста вбила блискавка

Сходження на вершину Грофа в Осмолоді двох туристів зі Львова, закінчилося смерттю одного з учасників – 26 річного львів’янина вбила блискавка.

Про це повідомив рятувальник Віктор Худяк у Фейсбуці

Пише - джерело.

«Рятувальники знайшли тіло загиблого з явними ураженнями блискавки, на віддалі 10-15м від вершини. Цієї смерті могло не бути, хлопці самі наразили себе на небезпеку», – написав Худяк.

У обласному управлінні ДСНС повідомили, що 12 червня о 22:35 до Осмолодського пошуково-рятувального відділення надійшло повідомлення про те, що під час сходження двох туристів зі Львова на гору Грофа в селищі Осмолода Рожнятівського району розпочалась гроза, внаслідок якої вони втратили між собою зв’язок і розійшлися. Один із них прибув у заздалегідь домовлене місце зустрічі, а іншого не було.

Читайте також:  На міському озері Франківська втопилася жінка

О 23:00 на проведення пошуково-рятувальних робіт направлено Осмолодське пошуково-рятувальне відділення.

13 червня о 07:30 рятувальники Осмолодського ПРВ на вершині гори Грофа виявили тіло чоловіка, 1993 р. н. без ознак життя.

О 13:05 рятувальники транспортували тіло з вершини гора Грофа до селища Осмолода Рожнятівського району – 5 км пішим ходом, ще 8 км за допомогою снігоболотоходу «Богун».

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: