facebook

“В області йдуть несамовитий дощ і осіння злива, синоптики кажуть про холод та мороз”: будуть шалена негода і туман

Заморозки, що вже сьогодні завітали в західну частину України, найближчими днями розповсюдяться далі. В деяких областях очікують дощі. Щоправда, до вихідних вони мають припинитися.

Пише - джерело.

Як інформує “НВ”, до кінця тижня по всій Україні очікуються помірні дощі, прохолодні дні та холодні ночі. За прогнозом багатьох синоптиків, в неділю опади припиняться по всій країні та почне повертатися тепло.

У четвер, 17 жовтня, дощі вночі та вранці місцями пройдуть у південних, центральних та східних областях, вдень по всій території країни, за винятком Криму опади не передбачаються. Вночі та вранці місцями у західних та центральних областях тумани. Вітер переважно північний, 5 — 10 м/с, у західній частині змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +8+13 градусів, у західних областях вночі заморозки до -3 градусів.

У п’ятницю, 18 жовтня, невеликі дощі пройдуть лише на крайньому сході та місцями у Криму, на іншій території країни під впливом антициклону очікується малохмарна погода без опадів. Вночі та вранці місцями можливий туман. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +8+13 градусів, у західних та північних регіонах вночі заморозки до -3 градусів.

Читайте також:  В Україну йде весняне потепління: коли покращиться погода

У суботу, 19 жовтня, невеликі дощі місцями пройдуть лише у Криму. На інших територіях країни утримається погода без опадів, Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +8+13 градусів, у західних, центральних та північних регіонах вночі заморозки до -3 градусів.

У неділю, 20 жовтня, завдяки впливу антициклону, на всій території України опади не передбачаються. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +2+7 градусів, денна +9+14 градусів, у західних, центральних та північних регіонах вночі заморозки до -3 градусів.

Сообщение “В області йдуть несамовитий дощ і осіння злива, синоптики кажуть про холод та мороз”: будуть шалена негода і туман появились сначала на NEWS TiME.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: