facebook

В Івано-Франківську змінили тривалість комендантської години

Від 11 квітня, в Івано-Франківську комендантська година вводиться з 22:00 до 6:00 години.

Пише - джерело.

Про це повідомив міський очільник Руслан Марцінків, передає Фіртка.

Зазначимо, що раніше на всій території Івано-Франківської області ввели комендантську годину з 22:00 до 7:00 години.

«На раді оборони області прийняли рішення скоротити комендантську годину, щоб в Івано-Франківську могла ефективно працювати критична інфраструктура», — йдеться у повідомленні.

Які обмеження?
Так, громадський транспорт під час комендантської години працювати не буде.
За крайньої потреби дозволено пересування містом, зокрема працівникам підприємств критичної інфраструктури, але обов’язково треба мати при собі документи, що засвідчують особу.
Під час комендантської години треба залишатися вдома, а якщо пролунають сирени — спуститися в укриття.

До слова, прикарпатців просять вимикати світло після 22:00 години.

Важливо: прохання вимкнути світло не пов’язане з неправдивою інформацією про підключення нашої енергомережі до європейської системи. Енергосистема працює у звичному режимі та продовжуватиме працювати.

Читайте також:  В Івано-Франківську відбудуться реколекції для подружніх пар і наречених

Таке прохання пов’язане з тим, щоб відбивати ймовірні авіаудари та ракетні удари.
Що було раніше?
21 лютого президент росії володимир путін заявив про визнання Росією незалежності окремих районів Донецької та Луганської областей. Згодом він оголосив про введення регулярних російських військ на ці окуповані території для «підтримки миру».
24 лютого російський президент оголосив про початок операції проти України. О п’ятій годині ранку почались обстріли стратегічних об’єктів практично в усіх регіонах України. Крім цього, відбулась атака на підрозділи прикордонників по всій лінії кордону з росією та Білоруссю.

Відтак, в Україні після нападу російської федерації та обстрілів у регіонах ввели воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ завдавати окупантам максимальних втрат.

До слова, цивільне населення закликають до організованого опору на тлі повідомлень про надходження колон російсько-окупаційних військ із півночі України.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: