facebook

В Івано-Франківську викрили масштабну схему підробки водійських посвідчень

Як стало відомо Franko News із власних джерел в правоохоронних органах, після попередньої публікації відносно Середюка Віталія Юрійовича було відкрито декілька кримінальних проваджень, які наразі розслідуються та знаходять своє обʼєктивне підтвердження.

Пише - джерело.

Сьогодні зранку правоохоронці провели ряд обшуків мережі франківських автошкіл «Автодрайвер плюс» за численними фактами підробки документів (продажу посвідчень водія). Як зазначалось раніше, реальним власником вказаних автошкіл є Середюк Віталій Юрійович.

Також нам стало відомо, що декілька днів тому правоохоронцями з Києва було проведено ряд обшуків у самого Середюка Віталія, щодо привласнення ним майже мільйона гривень під час служби в ЗСУ, у військовій частині А 4032. Майже рік він отримував грошове забезпечення у розмірі 100 тисяч гривень, безпосередньо не перебуваючи зоні бойових дій, а знаходився весь цей час в місті Івано-Франківськ.

Щоб уникнути кримінальної відповідальності, Віталій Середюк, не визнавав свою вину, бо вважав, що таку суму виплачують усім, хто служить в ЗСУ, не залежно від того, чи місті Івано-Франківськ чи на передовій в окопі борониш нашу Державу.

Пізніше, звільнившись зі служб, у лютому 2023, Віталій Середюк зумів придбати елітний позашляховик Lexus LX570 вартістю понад один мільйон гривень, на якому і зараз пересувається по місту.

Читайте також:  Нардепам дали першу зарплату: скільки отримали прикарпатські мажоритарники

Також нам стало відомо після першої публікації, що Віталій розлучився з своєю дружиною (громадянкою російської федерації), переписав нерухомість з свого тестя (громадянина російської федерації) на свого батька. Копнувши далі ми дослідили статки цього екс-посадовця, та під час ретельної перевірки дізнались, що за 10 років державної служби, Віталій Середюк зумів збагатитися на:

⁃ житловий будинок в приміському селі Драгомирчани площею близько 300 м2, орієнтованою вартістю 200 тисяч доларів США, який оформив на свою безробітну сестру (екс-держслужбовицю);

⁃ дві квартири в центральній частині міста (на стометрівці) площею більше 100 м2, орієнтованою вартістю 100 тисяч доларів США кожна, які оформив на маму-пенсіонерку, і наразі сам там проживає;

⁃ квартиру в елітному житловому комплексі в місті Київ, вартістю понад 200 тисяч доларів США, яку він оформив на свого колишнього водія;

⁃ земельну ділянку в місті Бровари, площею 0,8 га, яку він також оформив на свого колишнього водія.

Вказані факти стосовно Віталія Середюка можуть вказувати на його можлививе незаконне збагачення. Більш детально це питання будуть вивчати працівники правоохоронних органів, які уповноважені на викриття злочинів вказаної категорії.

Популярні дописи:

Поділіться інформацією з іншими ↓↓↓


Читайте також: